ГЕРБ и БСП се скараха отново заради вчерашния провален кворум

  • 30 септември 2015 08:51

  • 1373
  • 2
ГЕРБ и БСП се скараха отново заради вчерашния провален кворум
©

Вчера след  трудното събиране на кворум в Народното събрание БСП поискаха поименна проверка и работата на парламента бе прекъсната заради малкото депутати в зала.

Днес темата коментираха Таско Ерменков от БСП и Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на от ГЕРБ. В пряко включване от кулоарите на парламента за сутрешния блок на Нова телевизия двамата се изпокараха отново кой е виновникът.  Караянчева обвини социалистите, че са поискали нарочно поименна проверка, за да прекъснат заседанието и запита защо им е било да го правят. Ерменков пък й отговори, че как така като те са управляващи не могат да съберат нужният брой депутати в зала, за да има кворум.

Той посъветва ГЕРБ: "Вслушвайте се в опозицията, защото тя ви дава понякога разумни съвети". "Работата на депутатите е да работим. Когато трябва да се работи, не е необходимо да се пречи", каза му Караянчева.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1373 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Джани

2015.10.01 | 12:53

2
БСП са много по-разумни, всъщност най-разумните! Жалко, че Герб са фанатици, заблудени,че са велики....в грешка са...
воЛЕНИН СИБИРов ..Фикусов

2015.10.01 | 12:53

1
Тия от БСП не са ли Комунистите... Много са умни...Обаче нямаше да управляват ако не беше златния ми пръст. Сега си го навирам в дупето ама няма файда .

Добави коментар

Водещи новини