Ревизоро: Молиха ме да си затворя очите за тировете на близки до министри фирми

  • 27 септември 2015 16:43

  • 5610
  • 20
Ревизоро: Молиха ме да си затворя очите за тировете на близки до министри фирми
©

При акцията на ГКПП "Лесово" отново видяхме как се напъна планината и роди мишка. Възможно е да са очаквали камион с определена сума, но в последния момент да е изтекла информация и той да не е минал. Малко показана акция беше. Въпреки това е добре, че се работи. Това каза депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров - Ревизоро в предаването "Комбина" по Нова телевизия.

Понякога има и провалени акции. Тук ни занимават с нещо малко.

Проблемът сега е друг - цяла София е наводнена от нелегални бежанци, ясно е че влизат отвсякъде. Ние променихме закона и се вижда, че властта се бори. Трябва да се опитваме да се борим с този проблем. Това са хора, които харчат нашите пари. Някой някъде води война, а ние плащаме сметката, заяви Ревизоро.

Аз не съм добър за семейството си, защото не съм корумпиран, призна с усмивка бившият шеф на Агенция "Митници". Той бе подложен на импровизиран детектор на лъжата, след което профайлърът анализираше отговорите му и дали е излъгал.

На въпрос дали е бил махнат от Агенция "Митници", той отговори така: "Подадох си оставката от шеф на Митниците, защото не бях съгласен с политиката на правителството. Не съм участвал в контрабандни схеми, но ми е предлагано", призна той. За дреболии съм си затварял очите, каза Димитров, но за сериозни неща не, категоричен беше той.

"Не съм се поддавал на политически натиск, но ми е било много трудно", призна Емил Димитров. Той даде пример: "Идвали са министри и са ми казвали - Тези фирми са ми много близки, затвори си очите".

Той определи като легенди носенето на куфари с пари към партийните каси. "Тогава от никой не се искаха пари в куфарчета, но по навик те събираха пари и се чудеха на кой да ги дадат. И сега има момчета в Митниците, които кътат златни кюлчета. Но те са жертви, защото са принудени да мълчат. Пари в партийни каси не се носят, има други начини на захранване, като сметки в чужбина".

Сегашното ръководство едва ли сега се подлага на натиск. Премиерът Борисов не е заинтересован да се занимава с контрабанда, а да си захрани бюджета и да се задържи на власт, смята Ревизоро. Горивата, енергетиката - това е голямата контрабанда, а не китайските джапанки.

Профайлърът определи поведението му като свръх контролирано. По време на интервюто имаше два момента, в които той прикри истината. Единият беше, когато каза, че му е било лесно, защото не е взимал подкуп и прикри истината за контрабандните канали и покровителството.

Емил Димитров добави, че тайните винаги излизат наяве. "В системата се знаеше кой взима пари. Никой няма да ти пази авторитета 15 години, ако си взимал подкупи".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5610 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар
Скандинавец

2015.09.29 | 06:41

20
Поредната статия с хвърляне на прах в очите на гладните. Ревизоро ако не беше един от "тях" дали щеше да е назначен да работи и да ги прикрива?
Скандинавец

2015.09.29 | 06:40

19
Крал мамил и лъгал а те го питат за коментар а пък и тоз си коментира (пак лъжейки) е не си ли мазохист българино? Това те правят журналистите, туи ти е ролята, друга не ще да имаш в бизко и далечно време ако си жив до тогаз
Romeolevy@ Gmail.com

2015.09.28 | 14:48

15
Моля ако някой иска да се кореспондира с мен е добре дошъл !!
сами ще си изядете главите

2015.09.29 | 06:40

18
Кореспондирай с богатите си събратя ционистите и престанете да ревете холокост холокост холокост няма холокост никога не е имало !
позната поза

2015.09.29 | 06:40

17
ЗНАЧИ СИ ЗАТВОРИ ОЧИТЕ И СИ ОТВОРИ Г.ЪЗА НАЛИ? (като всички назначени палячовци в държавата)
Roskata

2015.09.28 | 21:20

16
Ne mogat li vlastite da go nakarat da govori,da kaje koi sa tiia ministri koito sa go pritiskali-ili ne iskat.Iznudvane pred cialata obschtestvenost li e tova???Mnogo vaprosi na koito triabva da otgovoriat instanciite. ILI "TE" NE ISKAT OTGOVORI ZASCHTOTO GI E STRAH OT MINISTRITE//ZASCHTOTO VSISHKI SCHTE SKOSHAT DA GI ZASCHTITAVAT VKUPOM-:SCHTE GI ZASCHTITAVAT VSISHKI MINISTRI,VSISHKI DEPUTATI I CIALOTO IM OBKRAJENIE.VSISHKI SA V KOMBINA NARODE-NE STE LI GO RAZBRALI DO SEGA//.

2015.09.28 | 11:47

10
Борисов и Плевнелиев превръщат България в Бандустан и помагат Европа да стане Еврабия ! Скоро няма да говорите на български , ако изобщо имате глави на раменете си !

2015.09.28 | 13:42

14
ти руския научи ли го

2015.09.28 | 13:42

13
А ти турския научи ли?! Анадолски гербав педераст
и тоя се прави на важен

2015.09.28 | 12:15

12
що не ги каза сега само ставаш смешен с бля бля бля
xxxx

2015.09.28 | 12:15

11
кажи кой те е молил бе помияр лъжлив или само хвърляш партенки некадърник такъв. Кажи бе по големия брат на лъжливото овчарче, че така всеки може ....
franc

2015.09.28 | 11:46

9
стига си лъгал никой не те взема на сериозно , Ревизоро били му предлага ли . кой дай имена така всеки може да си дрънка . имена с имена се прави революция да се видят кой как и от каде са му парите и национализация. тогава ще видим да ли ще остане някой в парламента и банковата тайна и офшорките и яхтите и всичко ддс видим кой колко кокайн консумира и това .

2015.09.28 | 11:28

8
циркаджии

Добави коментар

Водещи новини