Евродепутат: ЕС трябва да инвестира в турските бежански лагери

  • 26 септември 2015 07:49

  • 2190
  • 5
Евродепутат: ЕС трябва да инвестира в турските бежански лагери
© Булфото

Европейският съюз трябва да инвестира в турските бежански лагери, заяви във Велико Търново евродепутатът Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат. По негови думи условията там трябва да са много добри, да има осигурени лекари и учители ю, за да не стане обстановката в Европа критична, предаде Дарик.

„За нас е от ключово значение какво става в Турция. Правителството там трябва да е стабилно, да няма военни действия на територията на страната. Необходимо е да се инвестира в добрите условия в лагерите, за да заживеят там бежанците, макар и временно”, обясни евродепутатът.

Според Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат най- важното е да се сложи край на политиката на отворените врати. „Тя беше напълно осъществима преди този внезапен наплив, от който някои държави в Европа печелеха от демографска гледна точка. Стана ясно, че положението е извънредно, независимо непремерените изказвания на госпожа Меркел. Видя се, че дори Германия не е в състояние сама да се справи с политиката на отворените врати. Сега ще започне обратно движение”, коментира Малинов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2190 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.09.28 | 10:44

5
Малинов ,турските лагери за бежанците не са нищо друго ,освен развъдник на ислямисти ,с цел разселването им в ЕС.Маелинов ,много си зелен да ги разбираш тия работи ,па и за какво да ги разбираш ,получаваш 50 хил. на месец и ако има карашмалък няма да си дойдеш в БГ .Това сте вие идиотите които докараха Б-я в това дередже

2015.09.28 | 10:40

4
ТИКВАТААААА ! ТИКВАТА е виновна , неговата мама бандитска ! Пълни ни с араби , затрива България ! Чопли си носа , бърка си в гъза голям , а в главата нито грам ! 7-8 милиона цигани щяли да ни заливат , а той вика дай боже да не дойдат !Импотент и предател ! САМО ВОЛЕН , ПРЕМИЕР !

2015.09.28 | 10:39

3
Турция не е в ЕС , че да я инвестираме....

2015.09.27 | 12:16

2
раждаемостта е обратно пропорционална на богатството, бедните и неграмотните раждат много, богатите се разхождат по хаваите и раждат по едно дете

2015.09.27 | 12:16

1
меркел вместо да накара германците да ражда, като най-богата нация, тя вика полуграмотни хора от третия свят

Добави коментар

Водещи новини