Румен Петков: Безспорно има нужда от намеса на армията

  • 20 септември 2015 10:51

  • 2287
  • 3
Румен Петков: Безспорно има нужда от намеса на армията
©

Безспорно има нужда от намеса на армията. Виждаме, че това вече е общоевропейска практика. Това коментира зам.-председателят на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в относно бежанската криза в Европа.

„Първата държава сме, която започна дискусия и премина към решение по този въпрос. Не може да очакваме, че като стоварим всичко на МВР, което е с ограничен бюджет, то би могло да се справи”, допълни Петков.

Според него въпросът е държавнически и той не бива да бъде гледан емоционално или през призмата на политическия интерес.

„Проблемът с бежанците е прекалено тежък, за да бъде подминаван или гледан парцелирано”, смята Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Що се отнася до използването на сила, Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в заяви, че трябва да се използват всички инструменти в рамките на закона и човешките права.

„Имаме граница и тя се охранява по определен ред. Ако този ред бъде заобикалян от който и да е, той извършва престъпление срещу Република България”, коментира Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. „Държавата има своите инструменти да брани своята национална сигурност”.

Той критикува Европа, която се е оказала неподготвена за подобна криза. „Отговорностите са разпределени крайно непропорционално между държавите, които участваха в подкрепата на Арабската пролет”, коментира Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Той изрази съмнения, че това не е импровизиран поход на хора, които търсят свобода и нормални условия за живот.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
2287 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.10.21 | 08:54

3
под ; всички инструменти в рамките на ЗАКОНА ; може да се разбира и обстрел с танкове , а от такива тълкуватели като другаря Им може да се очаква всичко , е за защита на личния им интерес и методологията на грабежа

2015.10.21 | 08:54

2
Европа не критикувай.Вие си дадохте гъза под наем на европейците.Всички дето 26 години властвахте под една или друга форма.Сега се оправяйте!
вбб

2015.09.22 | 08:51

1
Тоя помиар пращаше полицаи да БИЯТ Протестиращите пред Народното събрание .ТОЯ ЗНАЕ САМО ДА БИЕ .КОМУНИСТИЧЕСКА ГАДИНА.

Добави коментар

Водещи новини