Фандъкова: Политическите спорове не трябва да вредят на интересите на хората

  • 15 септември 2015 18:55

  • 1372
  • 3
Фандъкова: Политическите спорове не трябва да вредят на интересите на хората
© Булфото

Разбира се, че се вълнувам от датата 15 септември. Това е един хубав празник. През тази година сме инвестирали 22 млн. лева за строителство на нови детски градини, училища и за ремонти на съществуващите. Ние имаме изключително добри учители, които имат нуждата от подобряване на средата. Надявам се това да стане с приемането на новия Закон за училищното и предучилищното образование.

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска. София е голям град и аз считам, че през последните години започнахме сериозни промени. Не говоря само за инфраструктурните проекти. Безспорно метрото е най-голямата придобивка. Заводът за отпадъци също е много добро постижение. Енергийната ефективност също е много важна политика за мен. Политическите спорове не трябва да вредят на интересите на хората, обяви тя.

Не е вярна тезата, че инвестираме само в центъра на София. За последните години имаме над 5 млн. лева инвестиции в село Герман, а то не се намира на жълтите павета. Обновяваме "Ботевградско шосе", "Цариградско шосе", които също не са жълтите павета. Изграждаме нови детски градини, предимно в крайните квартали. Същото важи и за канализацията. Всички тези ремонти подлежат на строг контрол. Заложили сме много сериозни механизми за контрол, поясни Фандъкова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1372 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.09.16 | 12:27

3
BORBATA S KORUPCIATA DA ZAPOTCHNE OT OBCHTINITE NO.....KOI
Intel® Core™ i5-4670K

2015.09.16 | 12:27

2
Е това не важи за балъктората на АТАКА начело със Любомир Ангелов-трола на Волен Сидеров, който е женен за този сайт :))
Саси

2015.09.16 | 12:27

1
Фандъкова е най-слабият кмет на София за всички времена! Каквото ида каже, това не я прави по-добър управленец!

Добави коментар

Водещи новини