Миков за годишнината от атентатите: Мирът и спокойствието не трябва да се поставят в залог на шепа х

  • 11 септември 2015 15:09

  • 1877
  • 4
Миков за годишнината от атентатите: Мирът и спокойствието не трябва да се поставят в залог на шепа х
© Булфото

"Мирът и спокойствието на всички не трябва да се поставят в залог на шепа хора. От нас зависи това да не се случи". Това сподели председателят на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно в профила си във "Фейсбук", по повод 14-годишнината от атентатите в Америка, разтърсили целия свят.

"Едва ли има по-тъжно нещо от подобни безсмислени агресивни актове. Те отнемат живота на невинните в името на каузи, които често или могат да се постигнат с политически средства, или пък не могат, просто защото хората не искат реализирането на тези каузи", допълва Миков.

Председателят на БСП посочва, че днес всички ще говорят за 11-и септември 2001 г., но атентати е имало и преди това, както и след това. Лидерът на социалистите подчертава, че ежегодно хиляди хора губят живота си в хода на тази жестока война, която тлее в най-различни части на света. "Нека днес да помислим и за тези жертви, за техните близки, които продължават да живеят извън обектива на камерите със страданието си. Нека да помислим и за оцелелите от атентати - за тяхната болка и травма, за променения ход на живота им", пише още той.

"Всички имат право на мирен живот и политиците у нас не трябва да забравят, че по-голямо благо от мира няма", категоричен е Миков. По неговите думи, който жертва и рискува българския мир за нечия чужда кауза, действа срещу България. "Цената за подобни грешки обаче ще плащаме всички ние, децата ни. Нека не допускаме това!", призовава Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно и се обръща към правителството да действа мъдро и национално отговорно, да защитава и отстоява преди всичко българския интерес и да мисли повече за децата на България.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1877 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Умник Гюро

2015.09.14 | 19:01

4
Червен предател и долен лъжец! Мамка ти, пияндурник мръсен!
джоко

2015.09.12 | 19:07

3
ал каѝда са наѝ добрите ученици на нашите комунисти от черквата св. Неделя
даскал

2015.09.12 | 01:12

2
"По голямо благо от мира няма" И това ми било преподавател в университет и председател на партия.Ами че хората са воювали за свободата си и са умирали за нея.Това е ставало по време на война и сражения.Къде ти е благото........ Пак си бил на 200 грама.
Мохикана

2015.09.12 | 01:12

1
Прав е г-н Миков! Мрът е най-ценното, което имаме и не трябва да позволяваме да го изгубваме!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини