Бъчварова даде добра оценка на пловдивската полиция

  • 10 септември 2015 14:37

  • 1218
  • 1
Бъчварова даде добра оценка на пловдивската полиция
© Булфото

Добра оценка за работата на пловдивската полиция даде министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова при посещението си в Пловдив.

По отношение на незаконните гонки с автомобили в страната тя заяви, че това са тревожни сигнали и че се работи по установяване на местата, където обичайно се правят.

"Хубавото е, че се набляга на превенцията и разчитаме на сигналите от граждани", добави Бъчварова. Все още се обмисля участниците в гонки да бъдат подобаващо третирани и да получават наказания според закона.

Министърът на вътрешните работи каза, че е доволна от работата на новият директор на ОД на МВР в Пловдив. Като примери посочи организацията на работния процес, въвеждането на критерии за основните задачи, отчитане на тяхното изпълнение и контрола на средно ниво.

Целта е ежедневно да се виждат резултатите, както и вземането на адекватните решения по отношение на пътната обстановка. Според старши комисар Христо Разсолков в момента се анализира дейността на дирекцията и се извеждат новите приоритети. "Стремим се бързо да отстраняваме всички пропуски", каза Разсолков.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1218 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.09.11 | 00:19

1
Селска пръчка ! Какво ти разбира овчата глава от ред и сигурност !?!

Добави коментар

Водещи новини