Тайно ще гласуват в БСП за изключване на Кадиев от парламентарната група

  • 09 септември 2015 11:04

  • 1576
  • 3
Тайно ще гласуват в БСП за изключване на Кадиев от парламентарната група
© Булфото

Ще има тайно гласуване за изключване на Георги Кадиев от парламентарната група на БСП лява България, съобщи лидерът на "БСП лява България" Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Миков каза, това във връзка с обявената кандидатура на депутата Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в от БСП лява България да се яви на предстоящите местни избори за кмет на София не подкрепен от партията. На въпрос дали ще подкрепи изключването на Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в от парламентарната група лидерът на "БСП лява България" каза: „Аз лично да". "Гласуването ще е тайно и решение се взема с 2/3“, поясни той. „Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в не представлява партията, представлява единствено себе си в тази ситуация“, посочи Миков и напомни, че това се случва във всички партии като даде пример с Пловдив и ситуацията с ГЕРБ.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1576 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.09.09 | 19:17

3
Тия да земат да се самоизключат всичките, с това ръководство привържениците им вече ги изключиха!!!!!
naco

2015.09.09 | 19:16

2
Че,какво в тази "партия" не е тайно?! Те годините за пенсия ВДИГНАХА,след като си направиха НОВА "партия"! Да ,да за АБВ става дума! Направиха си и ВРАГ с който да стряскат бедните хорица! Да ,да за ГЕРБ става дума! и т. н.!?
Фори

2015.09.09 | 19:16

1
Кадиев си го заслужи! Той само излага партията и внася смут в нея! След като не се чувства комфортно в БСП и само я плюе, защо сам не се откаже от партията,ами си натиска парцалите!? Поведението на Кадиев противоречи на всякакви принципи!

Добави коментар

Водещи новини