Настимир Ананиев: Формира се корупционно мнозинство срещу антикорупционния закон (видео)

  • 07 септември 2015 07:54

  • 1726
  • 0
Настимир Ананиев: Формира се корупционно мнозинство срещу антикорупционния закон (видео)
©

Ние имахме две забележки към антикорупционния закон – Бюрото да се назначава от изпълнителната власт и то да не разследва анонимни сигнали и това ни накара да не подкрепим предложения закон, каза Искрен Веселинов зам. -председател на ВМРО и част от ПФ в ефира на БНТ.

Не мога да се съглася с г-н Веселинов, защото с този сигнал, неприемането на закона, ние показахме, че не искаме да се борим с корупцията, каза зам- председателя на “Движение България на гражданите”. Създава се впечатлението, че се формира корупционно мнозинство срещу този закон. Подценяват се очакванията на обществото, допълни той.

Не смятам, че е нужно да обясняваме на хората защо сме гласували против този закон. Всички в ПФ сме против борбата с корупцията, но имаме печалния опит от това да се поправи един закон между първо и второ четене, ние не вярваме в тези възможности вече, категоричен е Искрен Веселинов.

Нямам проблем с ПФ, а с АБВ, защото те имат цял вицепремиер, а бламират наши закони, нека се замислим, заслужават ли те такава длъжност в това управление, запита се представителят на РБ.

Последвайте канала на

1726 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини