Миков: Обществото показа отношението си към парламента като ни посрещна с домати (видео)

  • 02 септември 2015 09:39

  • 2636
  • 3
Миков: Обществото показа отношението си към парламента като ни посрещна с домати (видео)
© Булфото

Посрещнати бяхме с домати, това е израз на отношение към Народното събрание, което материализира чувството на излъганост в обществото. Надеждата на избирателят е загубена, защото няма честност и прозрачност. Липсва волята за промяна, която беше обещана от управлението, каза лидерът на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно в кулоарите на парламента.

Неясни са принципите на сегашното управление. Пенсионната реформа се сведе до увеличаването на възрастта, което видимо не съответства на ситуацията с продължителността на живота и достъпа до здравеопазването, допълни Миков.

Здравната реформа ще накара хората да си заплащат за “социално незначимите” болести, които носят, каза социалистът. БСП е твърдо против подпомагането на частни училища, което ще доведе до още по-голямо неравенство в обществото, категоричен е Миков.

Демографската криза е най-сериозният проблем за страната, който започва да създава проблеми в краткотраен отрязък от време. Наложително е да се действа против тази криза, каза лидерът на БСП.

Щедри на обещания, управляващите запазиха мълчание за много наложителни въпроси, които ще продължаваме да обсъждаме, а именно – санкциите срещу Русия, демографската криза и етническото напрежение. БСП ще продължава да отстоява позицията, че в най-бедната страна на ЕС не трябва да се дават пари за въоръжаване преди да се разрешат проблемите в образованието, категоричен е Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

За нас изборите не са боксов мач. В изборите има все повече кръв и много по-малко политика. Смятаме, че политиката е важна и в местните избори. БСП ще продължат да отстояват левите възгледи и на тези избори, завърши Миков

Последвайте канала на

2636 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Фори

2015.09.03 | 20:33

3
Най-адекватното изказване, за политическата обстановка в България, което чувам от цяло лято. Правителството не спира да се бие в гърдите колко много работа са свършили, но това въобще не е така. Поради тази причина левицата трябва да се върне на власт, защото, май, само те осъзнават и говорят за реалните проблеми в страната ни!

2015.09.03 | 20:32

2
МРЪСЕН комунист ОТИВАШ ПрИ ленин

2015.09.03 | 00:18

1
ocapaxa li kurva boiko

Добави коментар

Водещи новини