Бъчварова: Бежанците са най-тежкото предизвикателство, пред което е поставена Европа (видео)

  • 25 август 2015 08:06

  • 2155
  • 2
Бъчварова: Бежанците са най-тежкото предизвикателство, пред което е поставена Европа (видео)
©

Бежанците са най-тежкото предизвикателство, пред което е поставена цяла Европа от началото на века, коментира в сутрешния блок на Нова телевизия вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

Тя поясни, че е било ясно много отдавна, че когато Италия затвори границите си за тях, потокът ще се насочи към Гърция.

Бъчварова поясни, че България има план заради бежанците още от преди два месеца. "Най-апокалиптичният е да има потоп подобен на този в Македония и затова сега непрекъснато следим ситуацията", уточни вицепремиерът и добави: "В момента рискът това да се случи и на България е изключително нисък. Маршрутът през нашата страна не е достатъчно добър. Нашите граници се пазят добре".

Бъчварова съобщи, че оградите по границите на Унгария ще бъдат направени много по - бързо, отколкото нашата и това ще промени отново пътят на бежанците. 

Министърът на вътрешните работи коментира появилата се информация преди две седмици, че на наша територия има терористи, които обаче според МВР са фалшификатори на документи. Тя поясни, че не може да потвърди, че въпросните хора са терористи, защото службите не са ги установили и те не са в момента на наша територия.

Във връзка с разпространения клип на Джон Джихадиста, който го показва в лице и според информациите, че той е бил изпратен от телефон, който е бил в София, Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. заяви, че до вчера всичко по въпроса е проверено и подобни данни не се потвърждават.

Вицепремиерът не пропусна и темата за ситуацията по пътищата. Тя е определи като изключително сериозна, тъй като има изключително много катастрофи, както и включително шофьори без книжки. По думите на Бъчварова всеки си мисли, че контролът на пътя, който е в момента съвсем скоро ще свърши. "Така е било преди, но сега идеята това да продължи", каза още вътрешният министър.

Включете се в новия Viber чат на Novini.bg – следете коментарите под нашите материали.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2155 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.08.31 | 19:36

2
Боклук продажен- като всички управляващи. Какво ви предлагат, та продавате Родината си?? Надявам се един ден да си платите с лихвите

2015.08.31 | 19:34

1
Тая бръщолеви глупости.Опитват се да ни манипулират.Като че ли ние не виждаме всичко това.строят граници,а те са в Държавата ни

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини