Кабинетът прие проектобюджет 2012

  • 31 октомври 2011 12:10

  • 2389
  • 3
Кабинетът прие проектобюджет 2012
©

Правителството прие проектобюджет 2012, бюджетите на НОИ и на НЗОК, пакета данъчни закони, стана ясно след извънредното заседание на Министерския съвет за Бюджет 2012.

Парите за здравеопазване са повече от миналата година с 10 млн. лева и ще бъдат 468 млн. лева, съобщи министърът на здравеопазването Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование.

Те ще бъдат предназначени най-вече за подобряване на спешната помощ.

Нямаме причини да очакваме по-лошо здравеопазване следващата година, точно обратното, каза министърът.

Последвайте канала на

2389 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.11.11 | 08:11

3
Разговор между баща и син: - Тате, трябва да пиша по една тема. Мога ли да ти задам един въпрос? - Разбира се, сине. Кажи? - Как е устроена държавата? - Ами, сине, как да ти кажа? Нека да вземем нашата къща. Аз нося парите - един вид "Ръководство"-то. Майка ти казва какво да правим с парите - значи тя е "Правителството." Ние се грижим за теб и твоите нужди, така че ти си "Народът". Прислужницата ще я наречем "Работническа класа", а твоят по-малък брат - "Бъдещето". Разбра ли ме? - Ъ-ъ-ъ, нека да помисля! През нощта момчето се събужда от плача на по-малкото братче. Вижда, че малкият се наакал здраво и решил да каже на родителите си. В спалнята намерил само майка си, спяща непробудно. Решил да се обади на прислужницата. Почукал няколко пъти на вратата, но никой не се обадил. Погледнал през ключалката и видял баща си и прислужницата заедно в леглото. На следващата сутрин: - Тате, мисля че разбрах какво е държавата. - Браво, сине! Обясни ми с твои думи. - Ами докато "Ръководството" се ебава с "Работническата класа", "Правителството" спи, "Народът" никой не го поглежда, а "Бъдещето" е потънало в лайна.
evgeni

2011.11.01 | 11:28

2
---- Прикрепено писмо (Борисов попитай на 02/ 987-26-81 ,/някакви си "протосингели", защо лъжат народите с ЦИРКОВИЯ НОМЕР-ПРАВОСЛАВЕН ОГЪН,на КОЙТО и ти си съпричастен давайки им държавни самолети . Защо "православните църкви НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪК ???) ---- Подател: евгени славков До: GIS@GOVERNMENT.BG, PRIMEMINISTER@GOVERNMENT.BG Относно: Борисов попитай на 02/ 987-26-81 ,/някакви си "протосингели", защо лъжат народите с ЦИРКОВИЯ НОМЕР-ПРАВОСЛАВЕН ОГЪН,на КОЙТО и ти си съпричастен давайки им държавни самолети . Защо "православните църкви НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪК ??? Дата: Вторник, 2011, Ноември 1 10:58:19 ЕЕТ Борисов,да те попитам нещо защо онези хора с бради,коитов същност са МОШЕНИЦИ с БРАДИ ,толкова много ги толерираш и инвестира 41 млн. за реставрация на сатанинските им свърталища наречени "православни" ??? Сигурно от КОЛЕГИ,АЛНОСТ и СОЛИД,АРНОСТ към СЕБЕПОДОБНИТЕ ??? Попитай своите безбройни "ОТЦИ"/при все ,че Небесния Отец е един/ защо рисуват на дъски нещо като човек с брада и го обявяват за зчудотворно и всякакви кокали и МРЪСОТИИ на КОИТО ти копуваш и ЗЛАТНИ КУТИЙКИ .Ти знаеш ли защо Бог не допусна хората да намерят останките на Мойсей на планината Хорив ??? Ами за да не ги боготворят всякакви тарикати,представящи се за "божии" !!! Не каза ли Сам Христос: "Варосани гробници пълни с всякакви нечистотии,като има предвит какво има в гробниците посочвайки това кето има в душите на фарисеите и садукеите. Тези два рога-Садукеи и Фарисеи са роговете на "Овена",който бил повален от "Гръцкия Козел " дошъл през 313 година ,който е с два рога- "Католически" и "Православен".Това са роговете на нечист дух наречен "Гръцки Козел" описан в библията и служещи на "Звяра". Ти сам виж как поповете бредлагат рисувани дървени дъски ,обявявайки ги за "святи",при положение,че Бог каза : ДА нямаш други богове,да не си правиш образ и подобие,нито да им служиш,нито да им се кланяш !!! Тогава защо тези идоли/икони / са нарисувани хора с бради и и се боготворят ??? Защо рисуват с бради при все че Господ не е с брада???? Ще ти кажа Борисов за да пускат и поповете БРАДИ и се представят "господни". Е след като някои се опитват да променят Божието Слово за ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ КОНТРОЛ,ти си направи сметка кому служат тези някои!!!! Пак ти повтарям,че Господ Бог е Един и една е Неговата истина ,описана в библията!!!! Кой тогава се опитва да променя Словото Му ??? Не е ли самият сатана-антихрист,които предлага толкова много религии и "истини ???? Бойко да знаеш ,че лукавия не е против да се изпоолзва Божието Име,но много рикае да се изявява Словото,така както Бог е казал !!!
Гого

2011.10.31 | 14:27

1
Бюджета е гласуван и тази година безработните и пенсионерите ще пият една студена вода защото няма програма за отриване на работни места. Да живее икономиката!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини