Румен Петков: Има огромно нарастване на агресията в българското общество

  • 10 август 2015 08:13

  • 2994
  • 5
Румен Петков: Има огромно нарастване на агресията в българското общество
©

Нашите разузнавателни служби следят много детайлно ситуацията в Западните Балкани. До момента над 1500 души от там са отишли да се бият за Ислямска държава, каза бившият вътрешен министър Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в в ефира на бТВ.

Липсата на ефективен обмен на информация между страните в ЕС води до това, че България страда най-много за това, че е гранична държава. Нашите министри трябва да настояват за по-голяма помощ от ЕС, категоричен е Петков.

Имаме десетки мигранти, които са регистрирани на един адрес, а това означава, че нашата държава изостава с антитерористичното законодателство. Всички наши съседи имат такова, допълва Петков. Налага се да имаме законодателна рамка, която да се занимава с чуждите бойци, които евентуално могат да дойдат в България.

Не бива да подминаваме грубото посегателство над хората в България. Имаме огромен проблем с агресията в нашето общество, нужна е друга атмосфера и нетърпимост към нарастващата агресия, категоричен е Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

АБВ е готова за предсрочни избори, не е редно да има подхвърляния като тези на Реформаторския блок. Нека не забравяме, че те бяха заподозрени в игра с ДПС, не е лошо да има диалог между всички партии в държавата, каза Петков. Имаме амбицията да накараме хората да гласуват, искаме политически дебат, допълни той.

Нека припомня, че да носиш името Първанов е гордост, но и отговорност. Този младеж си купи дълг за 200 000 лева, не знам защо толкова много се коментира случаят с купуването на хотел. Познавам президента Първанов, той е изключително честен човек, завърши той.

Последвайте канала на

2994 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.08.13 | 06:21

5
май вече се чудите каква глупост още да измислите за да ограничите живота на обикновения българин , само и само да прикриете престъпленията на политическата разбойническа шайка

2015.08.12 | 22:36

4
Нормално, повече от 70% от българското общество е управлявано от същите, синовете или внуците на бившия комунистически елит от преди 25г., въпреки че тези хора доказаха 45г. преди това, че не могат да управляват

2015.08.12 | 22:35

3
запитай се и сам си отговори, Румене - защо българина озлобява! всичко е плод на водената политика
Ради

2015.08.12 | 22:35

2
Агресията нараства за такива като вас....ПОЛИТИЦИТЕ..а тя агресията,ще се превърне и в нещо по страшо за вас и по хубаво за нас .
Мохикана

2015.08.12 | 22:35

1
Много ми е интересно АБВ как ще накрата хората да гласуват за тях примерно, след като, за да проявиш интерес и доверие към една партия са необходими да демонстрираш стабилност, а не както правят те - гледат на там, нак ъдето еиждат игода. Така не става...

Добави коментар

Водещи новини