БСП внесе в НС кандидатурата на Манолова за омбудсман

  • 15 юли 2015 13:17

  • 2161
  • 7
БСП внесе в НС кандидатурата на Манолова за омбудсман
© Булфото

ПГ на "БСП лява България" официално внесе в деловодството на парламента кандидатурата на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на за национален омбудсман.

Днес изтича крайният срок за номинации, за момента лявата депутатка е единственият претендент. Това според зам.-председателя на групата Атанас Мерджанов, е достатъчно красноречиво за качествата й.

В левицата очаквали подкрепа от всички партии и формации в НС. Самият факт, че до момента няма друго направено предложение, говори, че кандидатурата е безспорна и убедителна, коментира Мерджанов в парламентарните кулоари след депозиране на кандидатурата.

Той за пореден път отрече да има сделка - подкрепа за Манолова срещу гласовете на БСП за съдебната реформа. Сделка категорично няма, на няколко пъти опровергавахме подобни въпроси, подчерта зам.-председателят на ПГ на левицата, цитиран от БТА.

Мерджанов описа Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на като един от най-изявените юристи в българския парламент, човек с достатъчно широки контакти, активен участник в множество каузи по защита интересите на гражданите, успешен комуникатор с представителите на гражданското общество, човек със сериозен принос като депутат.

В нейно лице българските граждани, НПО-та ще имат един изключително сериозен защитник на интересите, това е чест за ПГ на "БСП лява България", защити кандидатурата на колегата си Атанас Мерджанов.

В този смисъл, ако някой съжалява, това ще бъде ПГ на БСП лява България, добави той.

Последвайте канала на

2161 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
гост

2015.07.16 | 21:31

7
леки предизборни напъни ! срамота за една партия като БСП да стане трета на изборите тази есен

2015.07.16 | 21:31

6
Това ще е върхът . Да се готви Бареков , след нея .
воленуглу РУБЛАЖИ ИБРИКЧИ

2015.07.16 | 21:30

5
ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА МАСТИЯ Е ЕДИН ЧЕРВЕН БОКЛУК
Фори

2015.07.16 | 21:30

4
БСП няма да стане 3-та, ама го предчувствам това за Герб, стига пак да не си купят гласовете, че тяхната сила е в купуването на гласове!
MOM Milf

2015.07.16 | 21:30

3
shi ya nakysam vyv vsyako poljenie

2015.07.16 | 14:47

1
Пачата Мая, дали се сеща , че освен БСП Кюстендил има и други населени места в България ? След Костинбродския преврат как да и вярвам, че ще защитава интересите на всички българи... Като каже "добър ден" - за всеки случай - един поглед през прозореца - може вън да грее месечина... Тц - не и вярвам.... Не е за този пост...
Мен

2015.07.16 | 21:30

2
Леле... мале... тази изпечена манипулаторка, която изфабрикува с Костинбродската лъжа с Дудука, и която сега е подхванала да иска преференциални условия за пенсиониране на едни хора (жените), за сметка на други (мъжете), т.е. да прокарва нови дискриминационни мерки... ще трябва да защитава интересите ми.

Добави коментар

Водещи новини