Красимир Велчев: Предсрочни избори само хипотетично

  • 25 май 2011 15:34

  • 750
  • 0
Красимир Велчев: Предсрочни избори само хипотетично
©

Председателят на групата на ГЕРБ в парламента Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на коментира, че тезата на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за възможни предсрочни избори през есента е по-скоро хипотеза.

По думите му управляващите трябва да работят, а не да дават възможност на опозицията да ги упреква.

„Сутринта премиерът изказа хипотеза и за мен в известна степен ми е забавно да чувам в парламента политици от различни политически групи как интерпретират казаното от премиера. Каквото и да кажем в момента - примерно ако кажем, че сме за такива избори, ще видите реакцията - ето те бягат от отговорност. Ако кажем, че няма да допуснем избори, ще кажат, че сме се хванали за властта и искаме да управляваме. Ние трябва да правим и да работим за това, за което са ни гласували доверие нашите избиратели. Да работим така, че да сме с чиста съвест и да спим спокойно. Ние това го правим. Всички други интерпретации, каквото и да кажем, то ще бъде предавано по угодно за някой начин метод", категоричен бе Велчев.

Управляващите проведоха среща и с КНСБ, на която се разбраха да се сформира работна група, която да обсъди предложения на синдикатите. До месец ще бъде направена среща с представители на правителството, работодатели и синдикатите, за да се коментират промени в социалната сфера. Велчев обаче заяви, че темата за вдигането на минималната работна заплата не е била засегната на днешната среща.

Последвайте канала на

750 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини