Цветанов се срещна с вицепрезидента на ЕК Юрки Катайнен

  • 29 юни 2015 13:28

  • 778
  • 1
Цветанов се срещна с вицепрезидента на ЕК Юрки Катайнен
© ГЕРБ

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна със заместник-председателя на Европейската комисия и комисар по работни места, растеж, инвестиции и конкурентоспособност Юрки Катайнен, съобщи пресцентърът на ГЕРБ.

Двамата разговаряха в рамките на Срещата на върха на председателите на парламентарните групи на партиите-членки на Европейската народна партия, която се провежда в Брюксел. Цветанов благодари на Катайнен, че по-късно днес ще се срещне с представители на Предприемачи ГЕРБ и подчерта, че малкият и средният бизнес са движещата сила на икономиката. Според зам.-председателя на ГЕРБ сега, когато повече от всякога Европа има нужда от растеж, ролята на предприемачите е особено голяма и те могат да бъдат основно ядро за повишаване на растежа и в България.

Цветанов подчерта, че е от изключителна важност бизнесът да си сътрудничи както с националната, така и с местната власт, защото публично-частното партньорство е показало изключителни резултати навсякъде в Европа и по света. Заместник-председателят на Европейската комисия Юрки Катайнен заяви, че развитието на малкия и средния бизнес е изключително важно за цяла Европа и за страните-членки и затова ЕК е предложила плана "Юнкер", за да подпомогне инвестициите и предприемачите в Европа.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
778 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
гошо

2015.06.30 | 13:41

1
Тоя Юрки знае ли,че ЦвЦв е осъден престъпник?

Добави коментар

Водещи новини