Янаки Стоилов: България остро се нуждае от самостоятелна външна политика (видео)

  • 29 юни 2015 07:54

  • 1810
  • 6
Янаки Стоилов: България остро се нуждае от самостоятелна външна политика (видео)
© Булфото

Това беше пленум на истината и на действието. БСП е категорично против разполагането на тежко въоръжение в България. Това само ще увеличи конфронтацията в страната и ще ни превърне в прифронтова държава.

Това обяви в сутрешния блок на БНТ Янаки Стоилов от БСП. Аз не искам да преминем към постоянни военни учения в България. външните източници обявиха, че ученията в България са за заздравяване на източния фланг на НАТО. Ние настояваме България сама да определя дали е застрашена. русия не е военна заплаха за България и българите. България остро се нуждае от самостоятелна външна политика. БСП винаги настоявала за мирно решаване на конфликта в Украйна. България няма нужда да попада в тази линия на военно противопоставяне, категоричен беше Стоилов.

Той коментира темата за местните избори и отстраняването на Антон Кутев и Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, от Изпълнителното бюро на БСП. Отстраняването на двмата стана по предложение на председателя Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно. Той е преценил също така, че Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на трябва да запази поста си. Няма никакво разчистване на сметки. За БСП най-главната цел е да повиши доверието сред хората. това трябва да стане на местните избори. Ние разполагаме с малко време, за да решим проблеми, които са трупани с години, поясни той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1810 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
FM

2015.06.30 | 12:06

6
Страхотна или Зла, мисъл.

2015.06.30 | 00:15

5
Моля..? Нямало чистки...? То освен това - друго в БСП - не се случва... Айде, че на изборите ще сте 3 политическа сила...До това води лъжливата ви политика...
гост

2015.06.30 | 00:15

4
ако са ти давали рубли за да предаваш България и да я тласнеш към кочината но не си успял и те грози да връщаш рублите. е нормално да говориш глупости

2015.06.29 | 22:11

3
Нали имахте външен министър бе , лъжци червени ! Педераса Вагинин сложихте ! Къде ви беше самостоятелната външна политика, когато той отиде при фашистките превратаджии в Украйна ! ДОЛУ ! САМО АТАКА !

2015.06.29 | 22:11

2
Колкото ГЕРБ има самостоятелна външна политика с хюмнето Митов , толкова и БСП с педито Вигенин или с който и да било друг като Пасито , Нейнска !Лъжци , европедераси , боклуци ! САМО АТАКА !
ЛЯВ политически

2015.06.29 | 22:11

1
За 26 години си направиха олигарси и милионери, набутаха ни в НАТО и ЕС, съдействаха активно да няма АЕЦ "Белене", "Южен поток", участваха в съсипването на всичко в България-промишленост, армия, образование, и каквото се сетите. Сега се сетиха че са лява партия! Вероятно така им е наредено от САЩ. Лява, ама не като "Сириза". По-скоро като ДПС или ГЕРБ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини