БСП съзнава ролята си на партията, която трябва да даде нова посока, обяви Стоилов

  • 28 юни 2015 19:56

  • 1859
  • 6
БСП съзнава ролята си на партията, която трябва да даде нова посока, обяви Стоилов
©

 „БСП съзнава ролята си на партията, която трябва да даде нова посока, която да очертае модел, от който ние да се измъкнем, тъй като българските граждани оценяват като неуспешни за тях изминалите 20 години”.

Това заяви зам.-председателят на БСП Янаки Стоилов.

Той представи и заключенията от провелата се дискусия. „Едното от тях е, че НС на БСП се обявява  против зависимостите в политиката – икономически и външнополитически. БСП няма да отстъпва от поеманите ангажименти, заради обслужване на частни и корпоративни интереси. Настояваме за разкриване на цялата информация за фалиралата КТБ и за състоянието на банковата система в България”, обобщи Стоилов.

Той продължи, че НС на БСП съзнава собствената си отговорност за състоянието на партията и за нейната политика. „Даваме си сметка, че нашите членове и избиратели искат да имат самочувствие, да могат да възприемат и публично да подкрепят решенията и действията, а не да бъдат разочаровани от някои от тях за това, което е ставало през предишни години”, каза още Янаки Стоилов.

Той заключи, че всеки от членовете на НС на БСП и целият му състав носят отговорност за съдбата на България, защото това е партията, която претендира, че представлява интересите на мнозинството български граждани.

Последвайте канала на

1859 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Умник Гюро

2015.07.01 | 01:17

6
Майка ви да еbа, комунистически мекерета и българоубийци! Скоро всички ще отидете в Белене. Избихте стотици хиляди българи, червени предатели мръсни! Копелета нещастни.
Милионера

2015.06.29 | 15:43

5
Другарю Стоилов, в БСП сте шайка престъпници. За каква лява идея можете да говорите ? Та вие всички сте капиталисти милионери. Млади и стари милионери. Превърнахте БСП в една корпоративна структура. Направихте я машина за пари. Срам сте за партията.

2015.06.29 | 15:43

4
Ххахахахах нова насока - докога бе другари - експерименти ? Откак се помня все това? Пък е толкова лесно - никой да не краде... Ама как да стане - като вие сте най- наглите крадци и лъжци....?

2015.06.29 | 15:43

3
Червени боклуци. За нищо не ставащи капути. Бива ги само да продават БГ и да крадат. Нагли червени боклуци.
БСП и нова посока - да,да

2015.06.29 | 15:43

2
БСП да дадат нова посока на България е толкова вероятно, колкото аз да стана крал на Великобритания!

2015.06.29 | 15:43

1
Само като видя тоя педераст Сер- гей ми е ясна посоката на БСП - европедерастия ! Също като ГЕРБ на ТИКВАТА европедалска ! ДОЛУ ! САМО АТАКА ! ДРУЖБА с РУСИЯ !

Добави коментар

Водещи новини