БСП даде монопол на ДПС в смесените региони, обвини ги Караянчева

  • 17 юни 2015 10:47

  • 1534
  • 1
БСП даде монопол на ДПС в смесените региони, обвини ги Караянчева
©

БСП е партията, която даде основен монопол на ДПС в смесените региони. Това заяви Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на от ГЕРБ по време на дебатите за промени в Закона за гражданската регистрация.

„Тези смесени региони се превърнаха във феодални владения. Всичко това доведе до 15 000 допълнителни избиратели в област Кърджали. Те докараха и още няколко депутата на ДПС“, заяви народният представител.

По думите й в законопроекта на ДПС не се решава жилищният проблем на гражданите, а има заплаха да се докарат нови потенциални избирателни.

Във връзка със законопроекта на лидера на ДПС Лютви Местан, в който се предлага да бъдат възстановени имената на починалите турци, които са станали жертва на Възродителния процес, Караянчева заяви, че Възродителният процес е една голяма рана и не бива да се дава възможност да се говори за него и респективно да се изостря напрежение между българските граждани, отбеляза Фокус.

По отношение на промените в Закона за гражданската регистрация, предлагани от Мая Манолова от ПГ на „БСП лява България” и на законопроекта, предлаган от съпредседателя на РБ Найден Зеленогорски, Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на заяви, че ГЕРБ ще подкрепи и двата законопроекта.
„Ние ще направим съответните промени между първи и второ четене в тези законопроекти и ще спрем преселението на български граждани от едно място на друго, което наистина е недопустимо“, коментира депутатът.

Лидерът на БСП лява България Михаил Миков в реплика заяви, че в кв. „Орландовци“ 44% от хората на последните избори са подкрепили ГЕРБ при средна избирателна активност за района от 36% .

Станислав Иванов от ПГ на ГЕРБ пък каза, че неговата политическа сила са последователни в позициите си. Той посочи, че със сегашното законодателство се дава възможност за изборен туризъм.

На това Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на отговори: „От БСП ви е мъчно, че не може да влезете в Столична община и това никога няма да се случи. Принципът за уседналост наистина прекрати донякъде изборния туризъм“.

Последвайте канала на

1534 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.06.18 | 00:28

1
Всички сте еднакви мърши и продажни ку.рви.Продавате държавата и истинските Българи за фалшиви долари . Помагате за плана Ран-Ът на евреите за обезл'дяване на тази територия.

Добави коментар

Водещи новини