Горанов: Създаден е механизъм за денонощен обмен между България и Турция (видео)

  • 12 юни 2015 12:37

  • 1496
  • 1
Горанов: Създаден е механизъм за денонощен обмен между България и Турция (видео)
©

Контрабандата продължава да е един от най - големите проблеми за страната, заяви от парламентарната трибуна депутатът Емил Димитров - Ревизоро.

Той попита финансовият министър Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва какво се прави във връзка с решението на този проблем и колко митничари са наказани и уволнени след разкритата схема за контрабанда на цигари на Гранично контролно-пропускателния пункт "Капитан Андреево", разкрита от органите на Министерството на вътрешните работи и Прокуратурата.

Горанов съобщи подробно наказаните служители на митниците и хванатите камиони с контрабандни стоки. Той поясни, че за да се предотвратят подобни практики е създаден механизъм за денонощен обмен между България и Турция. Обменът се осъществява по електронен път. Министър Горанов съобщи и какво други се предприема, за да се унищожат контрабандните канали.

Ревизоро остана доволен от предприетите действия от страна на държавата и съобщи, че това е правилният път.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1496 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
rossen4i4o

2015.06.13 | 09:39

1
я , великия унищожител ,такива като Вас прибират % от тировете ,но скачате на всеки който си е купил 5 кутии цигсри, всеки палячо започна да си пише закони и да тъпче джобове за поколения напред крииеки се зад униформата и държавността

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини