НС ще е домакин на кръгла маса "Правата на пациента"

  • 05 юни 2015 14:51

  • 1980
  • 0
НС ще е домакин на кръгла маса "Правата на пациента"
©

Народното събрание ще е домакин на 8 юни на кръгла маса на тема "Правата на пациента". Това съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

Форумът започва в 10.00 часа в зала "Изток" на парламента. Той е под патронажа на председателя на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23.

В кръглата маса ще участват министърът на здравеопазването Петър Москов, председателят на Комисията по здравеопазване Даниела Дариткова, депутати, представители на пациентски организации и на съсловни съюзи на лекарите, зъболекарите и професионалистите по здравни грижи.

Председателят на Върховния касационен съд Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет ще говори за ролята на касационното производство в дела за лекарска грешка, а директорът на Изпълнителната агенция по лекарствата доц. Асена Стоименова - за достъпа до лекарствени продукти в България.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1980 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини