До четвъртък проблемът в КАТ ще бъде решен, увери Бъчварова (видео)

  • 03 юни 2015 12:40

  • 1607
  • 1
До четвъртък проблемът в КАТ ще бъде решен, увери Бъчварова (видео)
©

Работи ли се по отстраняване на проблема със срива в системата на КАТ от началото на седмицата и колко време ще отнеме попита по време на днешния блиц контрол депутатът от РБ Петър Славов вицепремиера Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

Макар че въпросът бе определен като неподходящ за блиц парламентарен контрол, тъй като не касае конкретни политики на правителството, вътрешният министър даде отговор на него, тъй като според нея той е важен и касае много хора.

Проблемът е технически, обясни Бъчварова. Преустановихме регистрацията на МПС в КАТ от днес до 4-ти. Отстраняваме технически проблеми, които не са свързани с конкретни политики, допълни тя.

Имам уверение от всички, които се занимават с този въпрос, че ще има реакция в конкретни срокове, категорична бе Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

Надявам се и органите на КАТ да проявят разбиране км гражданите, които са закъснели със сроковете заради този срив и те да не бъдат санкционирани, репликира я Петър Славов.

Последвайте канала на

1607 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.06.03 | 13:14

1
katadjite se otkroiavat mejdo drugite policai kato ciganskite baroni

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини