Ревизоро: Танов сами са си го сложили - да си го дундуркат

  • 26 май 2015 07:58

  • 1761
  • 0
Ревизоро: Танов сами са си го сложили - да си го дундуркат
©

Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната те са си го сложили, трябва да си го дундуркат – по този начин депутатът от ПФ и бивш шеф на Агенция „Митници” Емил Димитров – Ревизоро коментира работата на настоящия директор на Агенция "Митници" Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната пред БТВ. Той прогнозира, че приходите, които иска премиера няма как да бъдат събрани с тези темпове.

Според него опашките по границите са „скрит саботаж”. Ревизоро бе категоричен, че митничарите на „Капитан Андреево” са „хората, които очакват уволнение, затова се опитват да саботират”. Димитров отбеляза още, че на пункта се точи ремонт още от предходния мандат на ГЕРБ, а Агенция „Митници” би трябвало да може да компенсира липсата на работещи стационарни рентгени с изпращане на мобилни от страната.

Той е скептичен по отношение на поисканите от премиера 1.6 млрд. лева приходи от митниците, като посочи, че от началото на годината до края на месеца ще се съберат най-много 10 на сто от парите, но преди местните избори властта няма да може да си позволи рокади.

Емил Димитров се обяви „за” оградата по границата с Турция, защото „всички хора, които идват у нас, дърпат от нашия ресурс”, а немалко пари отиват и за командироването на полицаи.

„Неслучайно цяла Европа е срещу това, неслучайно Америка има значително по-качествено съоръжение, с което се пази от Южна Америка”, отбеляза той. "На БСП и ДПС оградата пада, а на ГЕРБ не пада, защото не е построена. Смешно ми е, че непрекъснато изпращаме полицаи, които да я пазят. Те ще трябва да дават указания на бежанците къде е безопасно да преминат. По този начин трябва да насочваме допълнителен ресурс за емигрантите", коментира Димитров.

Не се страхувам от реформи, стига да е ясно какви са, увери екс митничар номер едно.

Той отново посочи, че не сме готови за приемане на бежанци.

Ревизоро коментира и събитията в Гърмен: "Има едно общество, което чака на готово и като не им стигат помощите отиват да крадат. Това е голям проблем. Той призна, че трябва да им се прекара ток, вода и улици, но подчерта, при спазване на законите. Той даде за пример кв. "Овча купел" в столицата, където цял катун се е заселил паралелно до блоковете. Според него тези ора не се закачат, за да могат да се използват за изборите.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1761 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини