Румен Петков: Случката в Македония може да бъде четена и като урок за българските политици

  • 11 май 2015 08:25

  • 1585
  • 2
Румен Петков: Случката в Македония може да бъде четена и като урок за българските политици
© Булфото

Не правя непременна връзка на случката в Македония със случката при нас. Може да бъде четено и като урок за българските политици. Това каза в сутрешния блок на ТВ7 заместник-председателят на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Спекулацията с етническото напрежение е част от евентуален утрешен проблем на България. Трябва да видим какво правим с бежанците. Ние сме границата на ЕС. България е инструмент на Европа в добрия смисъл на думата. Вместо Европа да продължава да тича след събитията, трябва да вземе много по-сериозни мерки. Видя се сръбските служби какви мерки взеха. Част от прекаленото говорене на тази тема възпрепятства работата на службите, заяви Петков.

България трябва да види себе си от гледна точка на собственото си достойнство. Лично аз не си представям въоръжено въстание на наши сънародници, които ще отидат в Македония. Трябва ясно да кажем, че правата на човека са неотменим фактор в отношенията ни. Борбата с тероризма е общ въпрос. Да се бъркаме в деянията на друга държава, означава радушно да приемаме всеки, който иска оставката на българския министър-председател, каза още Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1585 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.05.15 | 23:37

2
Като го гледам съм готов да повярвам че е трезвен. Все пак много се съмнявам.
RABOTNIK

2015.05.11 | 15:50

1
TOZI.....NE IGRAI NA DUMI KAKTO DRUGITE MACHI

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини