Андреев: Трябва да бъде намерена златната среда между интереса на работещите в ТВ7 и държавата

  • 29 април 2015 17:44

  • 1470
  • 4
Андреев: Трябва да бъде намерена златната среда между интереса на работещите в ТВ7 и държавата
©

ТВ7 беше част от моделът КОЙ. Винаги, когато се разпада една империя, има много косвени жертви. Политиката на правителството е да се намалят тези жертви. Трябва да бъде намерена златната среда между интереса на работещите в телевизията и държавата, каза депутатът Методи Андреев от ГЕРБ в ефира на БТВ.

Държавата трябва да си върне парите, които инвестира. Основният обвинител на така нареченият съд на империята КОЙ е европейски представител – Никола Бареков, ако той има достойнство трябва да дойде тук и да изкаже мнението си. Знам, че синдиците са натоварени с това да запазят онова, което е останало в КТБ. Редно е да се предприемат мерки да се търсят услугите на фирми, които могат много лесно да проследят всяка сметка. Тепърва ще питаме как ще намерим парите, които са изнесени от представителите на Фонда за гарантиране на депозитите. Най-важното е истината да излезе за казуса КТБ, обобщи Андреев.

Методи Андреев допълни разговора с мнението си за уволнението на бившия директор на Св.“Иван Рилски“ доктор Дечо Дечев. Тази болница е платила голям данък печалба. В тази болница няма забавени заплати, единствената държавна болница, която печели проекти. Тази болница е единствената, която може да се мери с частните, категоричен е Андреев. Трябва да се направи коалиция между можещите хора в медицината. Искам да кажа на Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва, че тежка реформа се прави само с привличане на можещи хора в медицината. Няма как да уволните критик на реформата, която правим в момента, каза Андреев. Нека видим какво предлага доктор Дечо Дечев, посъветва Андреев.

Последвайте канала на

1470 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
зико

2015.04.30 | 08:50

4
Този е главният интригант в държавата! Вижте на кое място сме по свобода на печата в света?! Това обаче не се коментира...

2015.04.29 | 23:55

3
tez gore sa kurvi- lipsvat ostanalite tikvi

2015.04.29 | 23:55

2
Помияр

2015.04.29 | 23:55

1
Учете се от човек който знае как се влиза в "ЗЛАТНАТА СРЕДА". Аман от негодници!!!!!

Добави коментар

Водещи новини