Миков: Приоритетни за нас са отношенията вътре в коалицията

  • 23 април 2015 21:05

  • 1128
  • 1
Миков: Приоритетни за нас са отношенията вътре в коалицията
© Булфото

В централата на БСП се е състояло заседание на Политическия съвет на Коалиция "БСП лява България", съобщиха от пресцентъра на партията.

Основна тема на срещата е било участието на партиите от коалицията в предстоящите местни избори. В тази връзка председателят на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно е изразил убеденост, че заедно те ще постигнат по-добро ляво представителство. "Приоритетни за нас са отношенията вътре в Коалицията "БСП лява България", е подчертал лидерът на левицата.

Политическият съвет е приел препоръка до областните ръководства на партиите от коалицията за максимална консолидация около единна кандидатура и общи листи на участващите в "БСП лява България" политически сили, пише в съобщението. На заседанието е бил обсъден и проект на коалиционна рамка за участие на БСП в "Местни избори 2015", който ще бъде представен на предстоящия пленум на левицата.

Участниците в Политическия съвет са коментирали и съвместните действия по отбелязване на 1 май - Ден на труда, както и Деня на победата - 9 май.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1128 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.04.24 | 22:10

1
oppaaa nazdrave misho

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини