Сдружението на общините да се заеме с кмета на Пазарджик, иска Миков

  • 23 април 2015 08:21

  • 2533
  • 2
Сдружението на общините да се заеме с кмета на Пазарджик, иска Миков
©

Ще очаквам някаква сериозна реакция от сдружението на общините за кмета на Пазарджик. Това обяви в сутрешния блок на бТВ председателят на БСП лява България Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Припомняме, пазарджишкият градоначалник се прочу с имота си за 1,5 млн. лева, който той определи като селска къща, в която си сади краставици. Произходът на парите на Тодор Попов обаче остават неясни.

Бих благодарил на нашия общински съветник Румен Петков, който от много време е заявявал тази тема, изтъкна лидерът на столетницата.

Това не трябва да е с демонстрационна цел, това трябва да е ежедневна работа на институциите, коментира Миков мерките, които се взеха, за да излезе наяве истината за средствата на кмета на Пазарджик.
„Медиите трябва да окуражават обществото да има мнение. Това не е политически въпрос“, допълни Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Според Миков от време на време управляващите изглеждали притеснени. За нарастващото напрежение между ДПС и управляващите, лидерът на социалистите отбеляза: „Има редица важни гласувания, в които участва и ДПС. Не казвам, че е порочно, трябва да е ясно. Нищо притеснително няма, просто констатация“.

Ние си оставаме най-бедните и най-лошото е, че това не се променя, констатира още Миков.
„Защо като се събират повече пари, 14 социални плащания бяха замразени“, недоумява той.

БСП мислят да инициират възстановяване на 10%-те процента за хората с минимални работни заплати.
„Знаете ли как се гледат 2 деца с минимална работна заплата?“, запита Миков.

За нападението над централата на БСП, Миков посочи, че това не се случва за първи път. „Недалеч от нас има една друга централа, на която два пъти палят коли, от другата страна има един паметник (на съветската армия, б.р.), който няколко пъти беше оскверняван“, припомни той и изрази негативизъм относно оценките на прокуратурата за това.

И по време на управлението на Бойко Борисов имаше грамада от камъни, подчерта Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, запитан за нападението над централата по време на кабинета „Орешарски“.

Последвайте канала на

2533 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.04.23 | 11:32

2
Ало Мишо тихо...........
1

2015.04.23 | 11:32

1
Ооооо.... Миков.......наздраве !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини