Антитерорист: Думите, че някой друг ще ни пази, са приказки от 1001 нощ (видео)

  • 21 април 2015 07:45

  • 3911
  • 7
Антитерорист: Думите, че някой друг ще ни пази, са приказки от 1001 нощ (видео)
©

Националната ни сигурност не бива да се отдава за продан. Би трябвало да имаме инстинкт за самосъхранение. Никой няма как да ни опази, това са приказки от 1001 нощ. Политическата класа трябва да изиска защитата на държавата, идва страшно нещо от Близкия Изток, каза експертът по антитероризъм Христо Смоленов в ефира на ТВ7.

Свидетели сме на една хипердиверсия, малка Европа не може да побере големия африкански континент, коментира ситуацията с бежанците експертът.

Националната сигурност струва много пари и безкрайно много интелект, уви в последните години нямаме такива индикации в България. Държавното управление подценява националната сигурност, категоричен е бившият директор на Националната разузнавателна служба Димо Гяуров.

Радикализацията като феномен е подценена в България и Европа, няма структури, които да се борят с превенцията на радикализираща се Европа, категоричен е антитерористът Смоленов. Димо Гяуров не се съгласи с твърдението на Смоленов, според него държавите от ЕС комуникират помежду си, но няма как да се стигне до общи усилия, защото ЕС не е една държава. Ние прогнозирахме този проблем доста отдавна, но не се взеха на време мерки, допълни той.

Има сили, които искат да започнат нова война. Клептокрацията има интерес да предизвика световна война. Тези хора имат интерес да сблъскат двете световни сили Русия и САЩ. Този мародерски екип ръководи световни лидери, ако Европа не убоздае двете крайности ще бъде на топа на сраженията, предупреди антратерорисът Христо Смоленов.

Как се охраняват суперобекти на националната сигурност? България все още има военна промишленост, която се опитва да бъде унищожена по всякакъв начин, каза Смоленов. Има политици, които няма нужда да бъдат следени от чужди правителства, защото те са поставени лица, категоричен беше Смоленов. Според Димо Гяуров нашата военна промишленост е в деветнайсти век, Смоленов не се съгласи с твърденията му.

Последвайте канала на

3911 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2015.12.13 | 14:13

5
Думата бежанец трябва да бъде забранена. Да се замени от нарушител на държавната граница, по който се стреля на месо без предупреждение. Този криво разбран европейски либерализъм - "всички са хора, горкичките, бягат от война, бягат от смъртта, не са яли от дни, горките дечица, да ги подслоним, да ги нахраним, да ги напоим, да им намерим работа, да ги интегрираме, всички са добре дошли, милите хорица", в крайна сметка ще ни изяде главите, добрината ни ще ни затрие.
Ку.рю

2015.12.14 | 00:07

7
Няма ненаказано добро...
mili

2015.12.13 | 17:49

6
И аз мисля като него но няма кой да чуе ,политиците в Европа следват сляпо указанията на Америка и фактите са налице,,,,жалко ,но факт,какво ни чака само ,Господ знае,,,,,,,,,,,,,

2015.12.12 | 08:23

3
Димо Гяуров е Азис с пагони

2015.12.12 | 08:23

4
Пък ти си азис без пагони- шматок непоръбен, недоклатен!!!!

2015.12.12 | 08:23

2
АБСОЛЮТНО Е ПРАВ.

2015.12.12 | 08:23

1
SMOLENOV E PRAV DO UCHITE

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини