РБ и БСП са против сливането на НАП и Агенция "Митници"

  • 20 април 2015 08:19

  • 1442
  • 1
РБ и БСП са против сливането на НАП и Агенция "Митници"
©

Когато преструктурираш и сливаш агенции има хаос. Не съм против сливането изобщо, но не е сега времето за сливането на НАП и Агенция Митници, каза Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на от РБ. Депутатът от БСП Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в също се противопостави на сливането, но с уговорката, че самото сливане е лоша идея попринцип, това стана ясно в “Добро утро, България” по ТВ7.

Рискуваме хората, които работят в двете системи да се уплашат и да започнат да мислят за това, че ще има чистки и уволнения. Моята идея е да се дадат 6 месеца на НАП и Агенция Митници, за да си оправят проблемите, каза Димитров. Кадиев му опонира, че тази идея ще създаде още по-големи проблеми. Автоматичните мерки не водят до добри резултати, категоричен беше той. Огромно количество информация ще се изгуби ако слеем двете структури, те са прекалено различни, предупреди Кадиев.

Има проблем с координацията между двете агенции. Трябва да бъдем много внимателни с тази идея, защото обществото очаква стабилизиране на бюджета, заяви синият депутат.

Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в смята, че трябва да има протест на 9 май пред Президентството, за да се помни историята и борбата срещу фашизма. Според Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на президентът е прав с решението си да не посети Москва, защото Русия е извършила инвазия в Украйна. БСП подкрепя политиката на Кремъл за инвазия, заяви Димитров, престанете с двойните стандарти и кажете истината. Заради такива грозни приказки хората не гласуват за вас, опонира му социалистът.

Политиците завършиха с взаимни обвинения кой е крал повече от държавата – комунистите или реформаторите.

Последвайте канала на

1442 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.04.20 | 17:34

1
ВЕЧЕ ПУБЛИЧНО СЕ ПОКАЗАХА КАТО КОМБИНА.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини