Ревизоро: Митниците пропуснаха своя шанс (видео)

  • 09 април 2015 08:14

  • 2922
  • 3
Ревизоро: Митниците пропуснаха своя шанс (видео)
© Булфото

Идеята да се слеят митниците и НАП е от доста време и е част от програмата на ГЕРБ, съобщи в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от ПФ Емил Димитров - Ревизоро.

Има приходи от митниците, но не се извършва това, което се желае, каза народният представител и добави, че същинските приходи са от данъците. "Митниците пропуснаха своя шанс", категоричен бе Ревизоро. "Независимо от добрите резултати, премиерът иска повече", добави той.

Емил Димитров обясни, че при сливането на Агенция "Митниците" и НАП ще се спрат схемите на митничарите. Той разказа, че пример за корупционна схема е късането на телеграми, в които се съобщава, че предстои у нас да влезе камион с контрабандна стока. По думите му, при получаване на такова съобщение, то се взима от даден митничар, къса се, камионът се пропуска, а никой не може да докаже кой е получил телеграмата.

"Никой не може да подменя волята на премиера", напомни още депутатът.

Ревизоро сподели, че ще ваканцува у нас по време на великденските празници. Той разказа още, че снощи е присъствал на празника на Цветан Цветанов. На него са присъствали Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, депутати от всички партии, много посланици. Според Емил Димитров празникът е бил много хубав и са се събрали доста пари за деца с аутизъм.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2922 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Освен

2015.04.09 | 15:58

3
американското посолство! "Никой не може да подменя волята на премиера", напомни още депутатът.

2015.04.09 | 15:58

2
Ало, Ваньо?
naco

2015.04.09 | 15:58

1
От такива като ТОЗИ,България много СТРАДА! Уж,показват някаква "загриженост",а в същото време са на върха на ДАЛАВЕРАТА! По-скоро трябва да ги ИЗРИТАМЕ из България,те НЕ са ни НУЖНИ!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини