Обмислят промяна на името на БДЦ

  • 04 април 2015 16:24

  • 1253
  • 4
Обмислят промяна на името на БДЦ
©

Ръководствата на Движение "Гергьовден", Земеделския народен съюз, БДС "Радикали", ССД и депутатите Светлин Танчев, Георги Ковачев и Борислав Иглев обявиха на пресконференция, че се обединяват за общи действия на предстоящите през есента местни избори.

На форум по-рано днес те са обсъдили съвместните си действия и взаимоотношения. На изборите на 5 октомври м.г. се явихме седем отделни партии в една коалиция, опитваме се вече на терена да останат общо два субекта - новата партия БДЦ и този съюз, който днес скрепяваме, обясни председателят на "Гергьовден" Драгомир Стефанов. Той заяви, че започват работа по изготвянето на споразумение, което да подпишат в най-близко бъдеще и което да урежда взаимоотношенията им като един субект.

Сериозно се обсъди да се поиска промяна на името на ПГ "Български демократичен център", в която участва и партия БДЦ. Нашето мнение е, че не може да има тъждественост между име на партия и име на ПГ, защото тази група е изградена от няколко политически субекта, коментира председателят на ССД Радослав Кацаров. Депутатите Светлин Танчев, Георги Ковачев и Борислав Иглев, които бяха част от партия ББЦ, обмислят създаването на свое гражданско движение, което да се включи към обявеното днес обединение, информира БТА.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1253 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.04.05 | 05:46

4
Я се покръстете още веднъж.Няма да ме очудите,ако си спретнете и една младежка агитка?И не забравяйте да поканите и оня капут!
FM

2015.04.05 | 05:46

3
БДЦ- Български,Държавен,Цирк.

2015.04.04 | 23:12

2
VSICKI TEZ IZBROENI PARTII CLENOVETE IM SE POBIRAT V EDNA MARHRUTKA I OSTAVA MESTO I ZA PARTIIATA NA BAREKOV .AMAN OT IZMISLENNI PARTII:I KO ?

2015.04.04 | 23:06

1
Погледнал се Илия, пак в тия. Казал народът.

Добави коментар

Водещи новини