Община Троян въведе комплексно административно обслужване

  • 03 април 2015 12:30

  • 977
  • 0
Община Троян въведе комплексно административно обслужване
©

В Община Троян е въведено комплексно административно обслужване, съобщават от администрацията. Чрез новия метод на работа административната услуга се извършва без да е необходимо заявителят да предоставя информация или доказателствени средства, за които са налице данни, събирани или създавани от Община Троян.

Когато необходимите документи са налични в самата администрация, те няма да се изискват от гражданите и фирмите. Община Троян предлага 22 комплексни административни услуги, които гражданите могат да намерят в сайта на администрацията, както и да се запознаят с нормативната уредба, сроковете и цените на исканата услуга. Към момента общинската администрация по служебен път ще извършва справки в публичните регистри на останалите администрации - Агенция по вписванията и РЗИ-Ловеч. До края на юни в населените места на територията на общината ще могат да се заявяват услуги от граждани по същия начин, по който се заявяват и към общинската администрация.

Ще бъде изградена VPN връзка /виртуална частна мрежа/, която ще свързва общинската администрация с всичките 21 населени места. Община Троян разшири обхвата и на предоставяните онлайн услуги, като стартира предлагането на още девет, насочени към бизнеса.

Последвайте канала на

Нора Виткова
977 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини