Караянчева: Не трябва да вадим политически дивиденти от бедствията

  • 03 април 2015 11:22

  • 884
  • 2
Караянчева: Не трябва да вадим политически дивиденти от бедствията
©

Наистина зимата беше безпощадна за Родопите. Свлачищата в област Кърджали изглеждат много драматични. По тази тема не трябва да се правят политически изказвания. Трябва да се обединим и да работим в името на хората.

Това каза от парламентарната трибуна Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на от ГЕРБ, която прочете декларация от името на парламентарна група. Свлачището в село Сипей е много сериозно. За него са предвидени 9 млн. лева. Трябва да преценим дали има нужда да се наливат толкова много пари за нещо, което пропада винаги. По-скоро трябва да помислим за отчуждаване на райони и места, каза още Караянчева.

Искам да благодаря на правителството, че отделиха 3 млн. лева за справяне с последствията от бедствията в Кърджали. Свлачищните процеси не могат да бъдат предвидени. Трябва да се направят много задълбочени проучвания, изследвания и да се прецени на кои места е уместно да се укрепват свлачищата. Не можем да даваме толкова много пари за свлачища, които не могат да бъдат спрени. Укрепвания на определени места да. Трябва да бъдем много внимателни какво говорим по тази тема. Ще е престъпление, ако вадим политически дивиденти от нещастието на хората, завърши Караянчева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
884 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
фен

2015.04.03 | 14:26

2
Когато сме на власт не трябва да политизираме, а като сме опозиция само това чакаме,много е долно!
stoiko

2015.04.03 | 13:18

1
Bedstvijate ze zaplastat ot naroda,tarseneto na vinovnici e komunisti4eska platforma.

Добави коментар

Водещи новини