ГЕРБ харесаха майката на Димитър Бербатов за съветник в Благоевград

  • 06 май 2011 17:47

  • 2845
  • 2
ГЕРБ харесаха майката на Димитър Бербатов за съветник в Благоевград
©

Маргарита Бербатова - майката на футболната звезда Димитър Бербатов, е сред номинираните за кандидат-съветници на ГЕРБ в Благоевград. По време на приключило към полунощ събрание на партийната структура, членовете са предложили още 60-ма активисти за изборната надпревара за местна власт наесен.

За водач на бъдещата листа е избран с мнозинство лидерът на ГЕРБ в Пиринско и парламентарен шеф в Благоевград Костадин Хаджигаев. Той е и номинираният с най-много гласове за кандидат-кмет, съобщиха от централата на партията.

Другите предложени за утвърждаване от Изпълнителната комисия на ГЕРБ кандидати за участие в кметската надпревара са депутатът Атанас Камбитов, областният управител Валери Смиленов, заместникът му в Областна администрация - Благоевград Бисер Михайлов, общинските съветници Анатолий Антов, Йордан Андонов, началникът на Областно пътно управление Иван Кунев и брокерът на недвижими имоти Лазар Андреев.

Участвали в общинската конференция членове на ГЕРБ разкриха пред Дарик, че преди започване на гласуването за избор на кандидат-кметове и съветници, им били раздадени "пищовчета" с имената на активисти, гравитиращи около лидера Костадин Хаджигаев.

На "пищовите" били изписани имената на Лазар Андреев, Росен Георгиев, Борислав Кипрев, Иван Трайков, Иван Кунев, Христо Ангелов, Евгени Бибов, Георги Аврионов, Лъчезар Станински, Сотир Иванов, Стоица Равначки, Радослав Стойнев, Луиза Атанасова, Давид Петров, Радослав Богданов, Стоян Мавродиев, Огнян Чилев, Георги Качев и Кирил Илиев

Последвайте канала на

2845 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
a

2012.04.26 | 18:49

2
moje i babamu bratov4edi cialata roda ot selo da vkliu4at:D
щ

2011.12.16 | 12:07

1
и аз е харесвам,ама отзад

Добави коментар

Водещи новини