Сърница се оказа репетиция за местните избори, заяви Буруджиева

  • 23 март 2015 08:25

  • 2793
  • 4
Сърница се оказа репетиция за местните избори, заяви Буруджиева
©

Изборите в Сърница и местните избори като цяло коментираха в сутрешния блок на бТВ политологът Татяна Буруджиева, журналистът Валерия Велева и медийният експерт Арман Бабикян.

Наистина Сърница, като че ли се оказва репетиция за това какво ще се случи на местните избори, на мнение е Буруджиева,

Нищо ново не се е случило, аз не мога да разбера какво ви учудва, че някакви сборове не се получават, подчерта тя.

За Валерия Велева и Арман Бабикян обаче Сърница не са генерална репетиция за местните избори.

Тези резултати показват, че това, което се случва на жълтите павета, не е задължително да става по места и прегръдката между Цветан Цветанов и Радан Кънев не е задължително да става по места, коментира Валерия Велева.

Един един балон, който се надува на местно ниво и това е Реформаторският блок. Те трябва да разберат, че Радан Кънев и всички тези партии, които са в РБ, не са лидери и не са толкова разпознаваеми на местно ниво, допълни тя.

Според нея Цветанов не може да бъде лице на кампания, той, по думите й, е провален като министър и клиент на съдебната система.

„Трябва да се изведат сериозни изводи – на първия тур реформаторите водеха кампания срещу ГЕРБ, как тези хора за една седмица да си променят мнението? Освен това да отидеш в последните два дни да занесеш на тези хора линейка, да се сетиш за тях в последния момент, така не можеш да ги впечатлиш“, отбеляза още Велева.

По думите й не тряба да се забравя фактът, че именно ДПС е била инициаторът Сърница да се отдели като община.

Това е случаят с линейката, посочи Бабикян. „Ако сте с мен, ще има пари за линейки, ако не сте – няма“ - този рекет през лостовете на властта върви в България и ако вие сте кмет на централен град, по неговите думи.

чисти кампании няма, никъде няма чисти кампании и тази не прави изключение. Изборите не са математика, казвам го по повод на професор Константинов.

Последвайте канала на

2793 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
stiv

2015.03.23 | 20:34

4
Естествено е btv да поканят известните като говорителки на БСП и ДПС журналистки.Докато едната е известна като мадам"сараи" другата е дъщеря на убиец на генерал и естествено ще изригнат вкупом срещу ГЕРБ.Но това не ги прави по големи журналистки.
BOIKO E PUTKA NA AMERIKA I TURCIA

2015.03.23 | 18:46

3
GERB OTIVA V ADA !
ТИМ

2015.03.23 | 18:46

2
Едно със сигурност е ясно: НИКОЙ от т.н. коалиционни партньори няма да подкрепи ГЕРБ! Че те не могат да ги дишат, ама жаждата за власт за сега има превес!
волена ВЪВ КАЗАРМА НЕ ХОДИЛА

2015.03.23 | 18:32

1
САМО ГЕРБ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини