ДПС към Лиляна Павлова: Извинете се на всички от община Сърница

  • 20 март 2015 12:30

  • 1786
  • 2
ДПС към Лиляна Павлова: Извинете се на всички от община Сърница
©

Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена увери депутатката от ДПС Мариана ГеоргиеваМариана Георгиева Мариана Георгиева-Бенчева от Института за български език на БАН пое министерството на младежта, че държавата полага всички усилия, за да се подпомага развитието на всяка една община в България.

Тя поясни, че подкрепата не се определя от това от коя партия е кметът.

Павлова уточни по време на парламентарния контрол, че първо трябва да бъде избран на втория тур кметът на новата 265 община, да се съберат общинските съветници и да гласуват своя бюджет.

Община Сърница има своята роля и място, за да участва като бенефициент в европрограмите, поясни министърът на регионалното развитие.

Павлова поясни, че Сърница не съществува в управленската програма на правителството, където е записано, че има 264 общини, тъй като тя е била приета през декември 2014 година".  Мариана Георгиева припомни, че миналата седмица Павлова е обяснила, че 265 - тата община липсва заради техническа грешка. Тя призова министърката да се извини на всички жители на новата община Сърница.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1786 2

Коментари 2

Добави коментар

2015.03.20 | 19:13

2
Браво , Лили , змията хапе наи-мръсно когато умира , не се бои !
`

2015.03.20 | 19:13

1
Има ли още цървули да се връзват на цирка ДПС=ГРОБ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини