Каракачанов: Речта на Плевнелиев беше малко пожелателна (видео)

  • 19 март 2015 14:11

  • 1264
  • 2
Каракачанов: Речта на Плевнелиев беше малко пожелателна (видео)
© Булфото

Идеята на президента беше да има стимул за повече консенсус и разговор между парламентарните партии, а не конфронтация и това е в правилна посока. Така коментира съпредседателят на Патриотичният фронт Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността изявлението на президента в парламента.

Според Каракачанов са били казани неща, които всички очакват да чуят - че трябва да има консенсус, разбирателство, че хората не трябва да се делят на фили и фоби. По думите му обаче речта е била "малко пожелателна".

Мисля, че основните четири приоритета, които изведе президентът, може би засягат външната политика на България, но вътрешната политика на страната има други приоритети - икономика и работеща администрация, еврофондове, демографската криза, битовата престъпност, отбеляза Каракачанов.

Не смятам, че само със санирането на панелните квартали ще решим проблемите в  енергетиката, каза той и допълни, че ревизията на енергетиката трябва много ясно да ни покаже как е ставало източването на сектора.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1264 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
съпартиец

2015.03.19 | 23:12

2
Ей бъди по критичен знаеш какво мислят структурите за това чучело.

2015.03.19 | 23:11

1
АРТИСТ=ЗАТВОРНИК=ПАРЛАМЕНТ.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини