Цветанов: Ще има напрежение (видео)

  • 16 март 2015 08:18

  • 2741
  • 2
Цветанов: Ще има напрежение (видео)
© Булфото

Фактът, че отиваме на балотаж в Сърница означава, че нашата партия има стабилност, каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по БНТ.

Заместник-председателят на ГЕРБ поиска да да види отчетите на разходите на политическите формации, участващи в изборите за органи на местно самоуправление в най-младата българска община. "Нека да видим дали има разходи за ориз", каза той в коментар на твърденията за подкупване на избиратели.

Според Цветанов Реформаторският блок ще подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Сърница Мустафа Аликанов. Цветанов заяви, че и неговата партия ще подкрепи представители на десни политически формации. За коалиция на местния вот с АБВ бившият вътрешен министър заяви: Ако се стигне до балотаж между кандидат на АБВ и не партия от нашия спектър, ние ще призовем нашите привърженици да гласуват по съвест.

"Желая успех и на лявото, защото допреди скоро БСП имаше влияние в смесени райони, но сега не е така", каза още Цветанов. Той допълни, че ще започнат обсъждания за номинации и общински съветници, които да бъдат гласуван.

"На изборите за местна власт ще има напрежение, което се надявам да не се отрази на правителството", допълни Цветанов. "Обществото започва да вижда екипната работа на министерския съвет", каза още той.


 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2741 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.03.16 | 18:59

2
Там където си ти винаги има напрежение.
спецназа

2015.03.16 | 18:59

1
Нямате стабилност.Имате пари и ,то държавни от народа "събирани".

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини