Миков честити 8 март на жените: Благодаря, че сте до нас

  • 08 март 2015 13:58

  • 1242
  • 6
Миков честити 8 март на жените: Благодаря, че сте до нас
©

"Приемете най-искрена благодарност за това, че сте до нас, че сте опора и стимул, без които много от начинанията ни биха изглеждали неизпълними, биха загубили смисъл.

Благодаря Ви за грижите, които полагате за нас, за децата ни, за нашите родители. Благодаря Ви, че ни давате самочувствие и семеен уют. Благодаря Ви за окуражаващото усещане, което ни създавате, че винаги имаме до себе си близък човек, на който можем да разчитаме." Това написа председателят на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно във Фейсбук в обръщение към жените на днешния Международен ден на жената 8 март. Той изтъква още, че все по-често жените водят в личния, в обществения живот, и намират сили в моменти, когато , уж силният пол, губи надежда или увереност.

"Международният ден на жената е пример за инициатива на хора с леви идеи, успели да убедят своите съграждани за необходимостта да демонстрираме уважение към партньорите си, да превърнем солидарността в повод за празник. Надявам се, че ние – представителите на съвременната левица, ще съумеем да отстояваме тези ценности и ще бъдем също така убедителни пред съгражданите си и за други принципи, в които вярваме!", пише още Миков.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1242 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2015.03.08 | 21:37

6
Мая Манолова не е жена тя е вампир комунистически кръвопиец
Д-р Мъдев

2015.03.08 | 19:20

1
-Алоооо, докторееее, Мая Манолова се обажда! -Кажете Г-жа Манолова. -Абе докторе бе докторе бе, тия новите мъжки хормони дето ми изписахте да пия, са много страшни бе! -Ако е заради страничните ефекти, вие трябва да сте свикнали с прекомерното окосмяване!От кога вземате мъжки хормони?Поне 10 години. -Абе докторе, аз съм свикнала, ама почнаха да ми растат косми на места, където никога не съм имала преди! -Ами да ви призная, почти нищо не знам за тях.Внос са от Северна Корея и все още липсва необходимата литература за ползването им, ама какво толкова.Къде например почнаха да ви растат косми? -Ами например по ташаците бе докторе!

2015.03.08 | 21:37

5
Пак повод за напиванье, наздраве пиянде!
Умник Гюро

2015.03.08 | 21:37

4
Гнусен, червен, крадлив плъх! Съветски агент и национален предател. Наздраве!

2015.03.08 | 19:21

3
Ой, Майче, хубава, румена, засмяна, цун, гун шуши, секси...я тебя люблюююююю

2015.03.08 | 19:21

2
Благодаря ви, че сте до нас!!! А на колежката Ст......шева и благодаря, че ми отстъпи стола и вече не е до нас!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини