Промени в Закона за опазване на околната среда ще обсъди кабинетът утре

  • 03 март 2015 09:11

  • 966
  • 1
Промени в Закона за опазване на околната среда ще обсъди кабинетът утре
©

Промени в Закона за опазване на околната среда ще обсъди кабинетът на предстоящото редовно заседание, което ще се състои  на 4 март. Това съобщи пресслужбата на кабинета.

Министрите ще приемат и пакет от промени на нормативни актове в социалната сфера, сред които промени в Наредбата за пенсиите и осигурителния стаж; промени в Наредбата за реда за съобщаване, регистриране, потвърждаване, обжалване и отчитане на професионалните болести; в Наредбата за установяване и отчитане на трудовите злополуки, в Наредбата за изчисляване и изплащане  на парични обезщетения и помощи от ДОО; в Наредбата за отпускане и изплащане на парични обезщетения за безработица; в Наредбата  за елементите на възнаграждението и за доходите, върху които се правят осигурителни вноски.

Кабинетът ще приеме и отчет за изпълнението на Националната статистическа програма и за дейността на Националния статистически институт за 2014 г.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
966 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.03.03 | 20:10

1
имаше някакви обещания за публикуване и обсъждане на текстовете за пенсионните реформи , явно и Те станаха секретни от застъпени ; държавнически; интереси ?

Добави коментар

Водещи новини