Лозан Панов: Подкрепям намесата на властта, за да има съдебна реформа

  • 20 февруари 2015 21:05

  • 1924
  • 1
Лозан Панов: Подкрепям намесата на властта, за да има съдебна реформа
©

Върховенството на закона трябва да върне доверието на гражданите в съда, политиците и полицията, категоричен е председателя на Върховния касационен съд Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет. Доверието е крехка категория, лесно се губи и трудно се отвоюва, заяви Панов в ефира на БНТ.

Доверието в съдиите трябва да се заслужи, а не да се изисква. Изпълнителната власт се меси в съдебната - това е за добро, за да има реформа в самата съдебна система. Необходими са усилията на трите власти, за да се осъществи промяната, допълни съдията. Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет подкрепя промяната в конституцията на България.

Съдебната система трябва да дае гаранция за справедливост за всеки един човек, тогава ще спрат скандалите, смята председателя на Върховния касационен съд.

Членовете на Софийски градски съд имат възможност да подадат оставките си до понеделник, нужна е почтеност, за да го направят. Ако това не се случи ще бъдат задействани процедури, които ще го осъществят. Най-големият съд в страна има прекалено много проблеми, категоричен е Панов.

За делото на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа Панов обяви, че то ще стане изцяло публично и в него ще се допуснат журналисти.

94% от едрия бизнес не вярва на съда, това е трагична статистика, завърши Панов.

Последвайте канала на

1924 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
пи

2015.08.04 | 21:16

1
Това е правилно исказване-подкрепям го.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини