Плевнелиев на визита в Румъния

  • 20 февруари 2015 07:16

  • 1048
  • 2
Плевнелиев на визита в Румъния
© Булфото

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще бъде на официално посещение в Румъния, съобщиха от прессекретариата на президентството. Държавният глава ще се срещне с президента на Румъния Клаус Вернер Йоханис.

Постигането на по-добра транспортна и енергийна свързаност в Югоизточна Европа, възможностите за насърчаване на търговско-икономическото и инвестиционно сътрудничество между България и Румъния, както и партньорството на двете държави в Европейския съюз и в региона, ще бъдат сред акцентите в разговора им.

В рамките на визитата си президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще проведе срещи и с министър-председателя на Румъния Виктор Понта, с председателя на Сената Калин Попеску-Таричеану и със заместник-председателя на Камарата на депутатите Флорин Йордаке, както и с наши сънародници, които живеят в Румъния .

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1048 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.02.20 | 12:25

1
Путю така или иначе ще се разходи до Румъния да пита как там без много приказки по медиите осъдиха много политици и министри за корупция.ТУК НЯМА НИТО ЕДИН.ЗАЩО?

2015.02.20 | 12:25

2
точно

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини