Подслушвали полетите на властта

  • 16 февруари 2015 07:23

  • 4895
  • 9
Подслушвали полетите на властта
© Булфото

Пилоти от Авиоотряд 28 подозират, че са подслушвани полетите на властта. Така според тях са изтекли записите от разговорите между екипажа и кулата на РВД в сряда вечерта, пише "Преса".

Тогава правителственият фалкон с Бойко Борисов на борда кръжа час и половина над София. Премиерът трябваше да стигне до Брюксел за участие в Европейския съвет.

Специалисти разясниха, че всеки с любителска техника би могъл да случа полетните разговори, тъй като честотите, ползвани за авиация, не са тайна. В интернет дори има специални форуми, които разкриват как точно става това. Според закона за електронните съобщения тази практика е незаконна. Тя застрашава националната сигурност, смятат бивши пилоти, но уточняват, че няма как сигналът да бъде заглушаван,защото няма връзка между самолетите и диспечерите.

По информация на изданието Авиоотряд 28 вече е ремонтирал правителствения фалкон. След като три дни машината бе подложена на обстойни огледи и тестове от родни и швейцарски специалисти, частите, които показаха дефект, бяха сменени. Става дума за сигнализацията за управление на левия колесник, за който имаше съмнения, че не се е прибрал. Пилотите обясниха, че в кабинета светели едновременно две лампички - едната показвала, че колесникът е прибран, другата - че не е.

Компрометираните части са дадени за изследвания. Те ще бъдат поставени в агрегат за тестове при различни условия, за да се провери дали ще дадат отново подобен дефект както в сряда вечер.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4895 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Люба Кулезич

2015.02.16 | 21:38

9
Боко Тиквата и Цветанов са получили много изгодна оферта за работа в Белия Дом (отговаряща разбира се на образованието и духовното им развитие)! Работата се състои в това всяка сутрин да почистват пениса на Обама! Боко Тиквата бил раздвоен дали да приеме мечтаната работа или да се кандидатира за президент! Затова е бил и събора на мафията във Велико Търново!
Бойко Борисов е уникален педераст!

2015.02.16 | 21:38

8
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. емигрират! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол! Когато на власт са наркотрфиканти като Борисов, ефективно осъдени като Цветанов и офшорни перачи на пари като Плевнелиев, все такива "новини" ще има. Ало, Ваньо: ставка, разследване и съд за убийството на Чакъра и самоубийството на Мишо Бирата!
Истината

2015.02.16 | 21:38

7
Посдлушвали евтиния помияр от Банкя как sere в самолета! Кой ще тръгне да слуша глупостите на този боклук!?

2015.02.16 | 11:38

2
A KADE E TV alfa ,,,,NIKOI NE J GLEDA I SEGA VSI4KI SAITOVE PALNI S TROLOVE NA volen

2015.02.16 | 21:38

6
ТВ аЛфа плува в лайна на простотия и малоумие! КАК ИСКАШ НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН да гледа по 10ч. еничара Сидеров как лъже и приказва празни приказки?

2015.02.16 | 17:53

5
Връщай се в лудницата при Бялата Златка !
Е - Ник

2015.02.16 | 17:53

4
Казва се "кокпит", а не "кабинет". А компрометираните части ги върнали в Китай.

2015.02.16 | 17:53

3
1,2,3 все едно и също лайно си! И отявлен продажен педал,за 30лв се продаваш бе помяр.....

2015.02.16 | 11:09

1
AMA SI HAPVAT I PICA

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини