Задоволство от 100-те дни и приоритет №1 Шенген изтъкна Кунева (снимки+видео)

  • 13 февруари 2015 10:27

  • 2104
  • 3
Задоволство от 100-те дни и приоритет №1 Шенген изтъкна Кунева (снимки+видео)
© Булфото

Видимо е, че правителството излезе от международната изолация и се утвърди като достоен партньор на ЕС. Това потвърждават няколко знакови визити у нас през последните месеци.

Това посочи като заключение за 100-те дни работа на кабинета „Борисов 2“ вицепремиерът по координация на европейските политики и институционалните въпроси Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Тя оценява участието на Реформаторския блок в кабинета като полезно.

Като ключов приоритет за себе си и за страната Кунева постави влизането на България в Шенген.
„Личната ми амбиция е да работя за влизането на България в Шенген и постигане на значими резултати в борбата с корупцията“, подчерта Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Това не е просто поредното присъединяване, приемам го като лична кауза, то е важно за сигурността и икономиката на страната, категорична е тя, която е подготвила нарочен нон пейпър за Шенген.

Ситуацията е променена след терористичните атаки и това променя чувството за спешност, което аз искам да създам у европейските страни, изрична бе вицепремирът.

Това от което България страда, по думите й, е недоразбраност, не добра репутация в някои случаи.
„Можем да обърнем вълната и според мен председателството е повод за това“, коментира отново Кунева.

Създадохме по-добра организация на механизма за сътрудничество и оценка. Като резултат мисля, че постигнхаме максималното за тази година отчитане на постигнатото добро за страната, допълни бившият ни еврокомисар.

Нашата задача е да направим така, че администрациите да си говорят и това да отекне в по-доброто управление на държавата. Жизнено важна за нас е правната рамка за правене на бизнеса, постави си за задача Кунева.

Удоволствие за мен е да работя с 4-мата ми колеги вицепремиери. Атмосферата е също важна част от процеса, както и качеството на работа, завърши тя.

Галерия от снимки вижте ТУК

Последвайте канала на

2104 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.02.15 | 13:59

3
НЕ ВЯРВАМ ДА ВЛЕЗЕМ В ШЕНГЕН. ИЗПОЛЗВАТ ТЕМАТА ЗА ПИАР, РЕАЛНО ШАНСОВЕТЕ СА ПОЧТИ НУЛЕВИ.

2015.02.13 | 18:17

2
Повтаряйте ми за шенген за да свикна.

2015.02.13 | 18:16

1
Вземи си НАТОто и МАРШ В АМЕРИКА.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини