Р. Петков: Контролираното изпускане едва ли не означава контролирано наводняване

  • 03 февруари 2015 18:54

  • 1936
  • 2
Р. Петков: Контролираното изпускане едва ли не означава контролирано наводняване
©

Считам, че липсва координация между институциите и то не от вчера.

Това коментира в предаването „Още от деня“ по БНТ бившият вътрешен министър и настоящ зам.-председател на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в по повод поредните наводнения.

Не може ние да имаме добри метеорологични институции и синоптици, които навреме да информират за очакваните валежи и въпреки това контролираното изпускане едва ли не означава контролирано наводняване. Тази безадресност не бива да продължава. Правителството трябва да направи сериозен анализ, категоричен бе Петков.

Реактивното действие в такива бедствени моменти е много вредно за държавността. Хората губят доверие. Липсва ли превенцията винаги ще коментираме наводненията, след като са се случили, отбеляза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, припомняйки, че половината управление на служебното правителство е преминало в Мизия.

Помолен да коментира двойните сметки за ток, бившият вътрешен министър посочи: „Не може ДКЕВР в рамките на 3 дни да дава съвършено различни прочити на това, което се случи с двойните сметки. Няма невинни, има отговорности. Софтуерът бил виновен, ама кой отговаря за тоя софтуер?“.

Петков е за удвояването на санкциите към ЕРП-тата, предложени от председателя на икономическата комисия в парламента Делян Добрев.

Последвайте канала на

1936 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Пешо

2015.02.04 | 11:53

2
Когато водите се изпускат от БСП,ДПС, Атака, НДСВ, АБВ, БКП и ДС е контролирано изпускане, в противен случай е бедствие.....Стига демагогия: Кой изсече горите? Кой остави не изчистени коритата на реките? Кой позволи да се построят къщи във водосбора на реките? Кой управлява/краде/ 23 от 25 години България? Кой се подготви за т.н. преход от 1980 г.? Знаем кой: другарите от ДС, децата, внуците и снахите на дрУгарете от ЦК на БКП, като ,краинския евреин Сер-гей, Курнилия, мадридския крадец, пиринския, ковачки, овч, хидроинженера, павел, ..............и още много други крадливи и гнусни ттвари

2015.02.04 | 10:50

1
Лесно се дава акъл ОТСТРАНИ !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини