Проф. Константинов: Първият тур на местните избори ще бъде на 25 октомври

  • 02 февруари 2015 20:56

  • 3314
  • 5
Проф. Константинов: Първият тур на местните избори ще бъде на 25 октомври
© Булфото

Първият тур на местните избори в България ще бъде на 25 октомври, а вторият – на 1 ноември.

Това прогнозира в интервю за Радио Фокус математикът проф. Михаил Константинов. По думите му, подготовката е започнала още сега. „По традиция най-интересни са изборите в големите градове, още повече, че там резултатът от първия тур на кметските избори, например в София, Пловдив, Бургас, Варна и други, определя втория тур на много други места, защото хората гледат какво е настроението в големите градове. Разбира се, в София ще бъде избран кметът на ГЕРБ, в това няма никакво съмнение. Доколкото изобщо има някаква интрига в столицата, тя е дали кандидатът на ГЕРБ ще бъде избран на първи тур или ще се отиде на втори. Възможно е, ако се издигне силен кандидат от страна на Реформаторския блок, това да доведе до втори тур, т.е. да бъде попречено на кандидата на ГЕРБ да спечели на първи тур”, обясни проф. Константинов.

Той призова управляващите да не излизат с различни кандидати, защото по този начин подават лош сигнал на избирателите в цялата страна. Проф. Михаил Константинов заяви още, че в България задължително гласуване няма да има. Според него много по-продуктивно е обществото да се занимае с дебата за дистанционно-електронно гласуване.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3314 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Бойко Борисов е УНИКАЛЕН педераст!

2015.05.23 | 09:38

4
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!

2015.05.23 | 09:38

5
съгласен съм с теб

2015.05.23 | 09:38

3
Тази ряпа, пишман професора - математик е от онези заблудените СДС идеалисти, които не знаят в кое време и в кой свят живеят. Вместо да варди младата си спътница в живота, нещастника се изживява като медийна звезда. Абре Михо, я иди в РВД - то и се поинтересувай за подробности около жена си!
АХЪ

2015.05.23 | 09:37

2
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЦЕНТРАЛНА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ ЛИ Е ИЛИ МЕДИАТОР НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ........ НАЙ-- ДОБРИЯ ПОЛИТИК МЕЖДУ МАТЕМАТИЦИТЕ ИЛИ НАЙ- ДОБРИЯ МАТЕМАТИК МЕЖДУ ПОЛИТИЦИТЕ........

2015.05.23 | 09:37

1
Господин Професор, чукал съм жена Ви!

Добави коментар

Водещи новини