Миков поздрави Алексис Ципрас за победата

  • 27 януари 2015 13:04

  • 1361
  • 4
Миков поздрави Алексис Ципрас за победата
© Булфото

Председателят на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно поздрави лидера на Коалиция на радикалната левица ΣΥΡΙΖΑ за постигната изборна победа на провелите се тази неделя предсрочни парламентрани избори.

„Днес гръцките граждани Ви дават доверие за друга посока - тази на икономическото развитие и растеж, в противовес на неолибералната политика на болезнени строги икономии и  антикризисни ограничения”, казва в поздравителния си адрес Миков, цитиран от пресцентъра на столетницата.

По думите му днес само левите политически формации могат да предложат истински ориентирани към грижа за хората политики, „като с действията си  твърдо и последователно отстояваме социалната идея за по-добър живот, прогрес, солидарност и справедливост”.

„Позволете ми да Ви пожелая сила, неизчерпаема енергия, воля и успех във Вашата високоотговорна работа в името на по – доброто бъдеще на Гърция и на нейния народ, и за развитието на добросъседските отношения в региона и за една по-социална Европа”, завършва поздрава си председателят на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Последвайте канала на

1361 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.01.28 | 13:44

4
Аааааааа, моля, моля. С чужда пита майчин помен не се прави другари. Едва ли в Партията ще се намери някой наш Ципрас? Само можете да му завиждате. В някои други държави лявото може и да предложи "истински ориентирани към грижа за хората политики". Но тук отдавна се съмнявам. Особено с такива тъпи чутури каквито има в наше село.
До Мики

2015.01.28 | 13:43

3
Мики! Пасок едва влезе! Това е гръцкия еквивалент на БСП. СИРИЗА е нова партия без М. - обшата, Пощальона - лъжеца и всички руски марионетки. Мики! Усещаш ли разликата? В Гъpция НИКОГА не са избивани хора заради заповед от Москва.

2015.01.28 | 13:42

2
Само левите политически формации могат да фалират държавите си, доказан факт.

2015.01.27 | 16:49

1
Плачете с кървави сълзи за Гърция, защото след това ще дойде и бай Иван.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини