Манолова с нови бисери, атакува Мартин Димитров заради промените в Сметната палата (видео)

  • 23 януари 2015 10:05

  • 4690
  • 19
Манолова с нови бисери, атакува Мартин Димитров заради промените в Сметната палата (видео)
©

Изборът на председател на Сметната палата не мина без остри скандали от трибуната на Народното събрание. Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на превръщате председателя на Сметната палата в пощенски гълъб. Къде е избора къде е прозрачността че цялата работа е нагласено е явно отсече Манолова по време на дебата за избор на шеф на сметната палата. Прекалявате с тези текстове превръщате председателя на сметната палата в един куриер в пощенски гълъб.

Председателстващият Народното събрание Димитър Главчев отговори на Манолова може да е гълъбица. Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на подчерта, че реформаторите искат реформи и работещи контролни органи.

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на изрази недоумението си от това, че един кандидат ще се състезава със себе си как един кандидат ще избират сам себе си ли ще избират едни проправителствени организации ще избират председател. Те ще могат да работят частпром и после ще правят одит всичко е нагласено и участвате в тази сделка е срам г-н Димитров.

Когато без изслушване ДПС и БСП предлагаха членове на Сметната палата нямаше проблем. Сега, когато искаме тези кандидати да бъдат издигани от професионалните организации, да бъдат изслушвани и подбиране - стана голям проблем. Това каза Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на от реформаторския блок по време на обсъждането на промените в Закона за Сметната палата в НС.

БСП са против всякакъв граждански контрол в управлението, посочи Димитров. Ние правим точно обратното на БСП. България страда от една болест - партийните назначения. Не може да става по стария начин. Ако по време на изслушването бъде установено, че някой от кандидатите не е подходящ той няма да бъде избиран.

Г-жа Манолова казва, че трябва да бъде както досега. Както винаги е било, само че резултатите от тези партийни колегии не са добри. Има нужда от професионално начало в Сметната палата. Много по-добре е да има такъв модел, който ще бъде подкрепен и от професионалните организации. Досега сме свидетели на пълна колективна безотговорност досега. Трябва да бъде ясно и прозрачно кой каква позиция е заел, защити новия модел Димитров.

Тези, които искаме реформи в България и работещи институции, трябва да подкрепим промените, увери депутатът от РБ.

Румен Гечев от БСП категорично отрече да са се били избирани членовете на Сметната палата без изслушване. Вие вероятно сте ползвали данни от сайта "Дечица.ком" и не сте наясно, обвини го той, заяде се той.

Най-сериозен отпор на промените демонстрира депутатът от БСП Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Аз мисля, че всички разбраха кой е текста, който ще произведе нови милионери. Той вече бе гласуван и от Патриотичния фронт, посочи тя, визирайки Чл.3 от Закона за Сметната палата. Тук няма граждански контрол, а злоупотреба с гражданското общество, защото се дава възможност професионалните организации да излъжат само двама члена в палата. По този начин няма конкуренция. Вие злоупотребявате и лъжете гражданското общество.

Манолова посочи, че това поведение е безсрамно.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4690 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар

2015.01.23 | 23:43

19
Нали промени изборният кодекс докато беше на власт сега се захвана със сметната палата!
stoiko

2015.01.23 | 23:43

18
Destrukcii,skandali,da pre4at tova mnogo dobre umejat 4ervenata mafija,vreme e da se razpadnat i iz4eznat.
одитора

2015.01.23 | 23:43

17
проблема не е в к...те а в това че СП от 2010г. е една институция без органи!!?!?! все едно КАТ без катаджии, митница без митничари или младоженец безк... но явно това е нужно на ББ и компания
Бонев

2015.01.23 | 23:42

16
Не разбирам много от това ,но щом Мая е против ,значи е правилно.
bsp

2015.01.23 | 23:42

12
xaxaxa ot takiva kato teb sme na toq hal

2015.01.23 | 23:42

15
Пърдин Димитров за нищо не става

2015.01.23 | 23:42

14
Манолова е права в случая, Мартин Димитров е абсолютно некадърен
мирен

2015.01.23 | 23:42

13
Манолова,колко време е нужно да мине за да разбереш,че си смешна и противна.За политик не ставаш доказа го.Не се ли наяде вече,че да вземе да млъкнеш.Лайно увито в целуфан.

2015.01.23 | 19:18

11
Пърдин, Димитрофф, Пърдян Курев, Пърдел Москоч - Пърдялнишкия блок

2015.01.23 | 19:17

10
ЩОМ ЛАЯ И ОПОРНИТЕ ТОЧКАДЖИЙ СА ПРОТИВ ЗНАЧИ ПОСОКАТА Е ПРАВИЛНА

2015.01.23 | 18:54

4
Абсолтно БЕЗПОЛЕЗНО същество , което е в политиката само за интригантстване и нищоправене, но е на наш гръб !!!

2015.01.23 | 19:17

9
Мартин Димитров Абсолтно БЕЗПОЛЕЗНО същество , което е в политиката само за интригантстване и нищоправене, но е на наш гръб !!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини