Главсекът на МВР: Благодаря на Борисов за подкрепата

  • 21 януари 2015 10:37

  • 1950
  • 1
Главсекът на МВР: Благодаря на Борисов за подкрепата
©

Ще използвам случая да благодаря и на премиера, и на г-н Сарафов, и на главния прокурор за подкрепата, която получаваме в нашата работа и за това нещата вървят по план. Това каза пред журналисти в Министерски съвет преди заседанието на кабинета главният секретар на МВР Светлозар Лазаров. Той бе дошъл заедно със зам.-главния прокурор Борислав Сарафов.

Светлозар Лазаров каза, че е дошъл да почерпи за рождения си ден, попитан какво прави толкова рано в Министерски съвет и отговори, че всичко върви по план в отговор на въпрос дали е дошъл на работна среща.

Борислав Сарафов каза, че работят систематично, методично и всеки в рамките на своите компетенции с една обща цел. „Както ние, така и МВР”. Той не разкри нова информация по водените разследвания. "Ако имаме развитие, ще направим брифинг, знаете, че и аз и г-н Лазаров сме много отворени за срещи с Вас и за информация", като уточни, че скоро ще има нова информация.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1950 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
без думи

2015.01.23 | 07:41

1
И двамата дишате по връта на Борисов ,Цветанов и на ГЕРБ .Нали вие разглеждахте и работехте по Костинброд и слушалките ..Не трябва да се забравя

Добави коментар

Водещи новини