Румен Петков: Чаршафното мислене трябва да бъде загърбено

  • 20 януари 2015 07:35

  • 1186
  • 1
Румен Петков: Чаршафното мислене трябва да бъде загърбено
©

Поели сме ангажимент пред избирателите си да реализираме лява политика. В редица неща се разминаваме с ГЕРБ и с Реформаторския блок. Съвсем естествен е стремежът ни да инициираме анализ защо лявото в България е толкова слабо в момента, заяви Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в в сутрешния блок на БНТ по повод предложението на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в АБВ и БСП да се явят с общи листи на предстоящите местни избори.

Не мисля, че бедите на БСП са заради АБВ. АБВ даде на левия избирател възможността да избира. Коментарите на ръководството на БСП обричат кметовете им на една изборна и политическа самота. Те са не само смутени, но и притеснени от досегашните откази за обединение в лявото пространство, заяви Петков.

Тук въпросът е левицата готова ли е поднесе на тепсия победата на десницата на местните избори. При една катастрофална загуба на левицата това ще обрече БСП на една още по-тежка ситуация. Ако не осъзнаем , че днес чаршафното мислене трябва да бъде загърбено, нищо добро не ни чака, каза още Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1186 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
11

2015.01.21 | 17:11

1
Ха ахахаха

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини